Budata vidiyo si na Video Downloader Pro

Pin
Send
Share
Send


A na-ebipụta ọnụọgụ ọdịyo na vidiyo na-adọrọ mmasị na Internetntanetị, ị nwere ike ilele ma gee ntị naanị na onlinentanetị ịntanetị. Ọ bụrụ n’ịchọrọ ibudata egwu ma ọ bụ vidiyo na kọmputa gị, Video Downloader Pro ga - enyere gị aka ịnagide ọrụ a.

Video Downloader Pro bụ mgbakwunye ihe nchọgharị bara uru nke na-enye gị ohere ibudata faịlụ ọdịyo na vidiyo site na ọrụ ndị a ma ama dị ka Vkontakte, Odnoklassniki, Vimeo na ọtụtụ ndị ọzọ. Site na mgbakwunye a, ịnwere ike ibudata faịlụ site na ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ebe nrụọrụ na-enye ntanetị.

Echichi dị mfe

Ebe ọ bụ na akụrụngwa anyị na-atụle bụ ndọtị maka ihe nchọgharị ndị a ma ama, na ebe nrụọrụ weebụ gọọmentị nke onye nrụpụta, site na ịpị bọtịnụ “Wụnye”, a ga-edugharị gị gaa na ụlọ ahịa mgbakwunye, ebe ọ ga-anọgide na pịa bọtịnụ “Wụnye”, a ga-agbakwunye ihe ahụ na ihe nchọgharị gị.

Usoro dị mfe akpụkpọ ụkwụ

Iji budata faịlụ mgbasa ozi kachasị amasị gị na kọmpụta, tinye ya na egwuregwu, pịa akara mgbakwunye ma họrọ faịlụ na windo na-egosi. A ga-echekwa ya na folda ahọpụtara n’ime ihe nchọgharị ahụ. Na nke a, nke a bụ nchekwa ndabara na ndabara.

Ngosipụta na nha

Banyere faịlụ ọ bụla egosiri na Video Downloader Pro, a ga-egosipụta ozi bara uru dị ka nha faịlụ na usoro.

Uru:

1. Usoro dị mfe nke nbudata ọdịyo na vidiyo;

2. Nkwado maka ihe nchọgharị ndị a ma ama dị ka Google Chrome, Opera, na Mozilla Firefox.

Ọghọm:

1. Ihe nbudata YouTube anaghị akwado;

2. N’oge nbudata site na ndọtị a site na saịtị ụfọdụ, ọ bụghị onye na-egwu ugbu a, mana enwere ike igosipụta faịlụ niile dị na peeji ahụ;

3. Faịlụ, dịka iwu, tụfuo aha mbụ ha.

Video Downloader Pro bụ ụzọ dị irè iji budata ọdịyo na vidiyo na Internetntanetị. Ihe mgbakwunye a nwere ọtụtụ nuances ya, mana ọ bụrụ na ha anaghị enye gị nsogbu, mgbe ahụ ị ga-enwe ekele maka ọrụ ya.

Budata Video Downloader Pro n’efu

Budata mmemme kachasị ọhụrụ na saịtị gọọmentị

Pin
Send
Share
Send