Hazi ma jiri mmekọrịta na Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


N'ihi eziokwu ahụ bụ na a na-amanye ndị ọrụ iji ihe nchọgharị Mozilla Firefox ọ bụghị naanị na kọmputa bụ isi, kamakwa na ngwaọrụ ndị ọzọ (kọmpụta ọrụ, mbadamba, smart), Mozilla mebere ọrụ mmekọrịta data nke ga-enye ohere ịnweta akụkọ ihe mere eme, ibe edokọbara, echekwara. okwuntughe na ozi ihe nchọgharị ndị ọzọ si na ngwaọrụ ọ bụla na-eji ihe nchọgharị Mozilla Firefox.

Ọrụ mmekọrịta na Mozilla Firefox bụ nnukwu ngwaọrụ maka ịrụ ọrụ na data jikọtara ọnụ nke ihe nchọgharị Mozilla na ngwaọrụ dị iche iche. Site na iji mmekọrịta, ị nwere ike ịmalite ịrụ ọrụ na Mozilla Firefox na kọmputa gị, wee gaa n'ihu ugbua, dịka ọmụmaatụ, na ama ama gị.

Etu esi ewulite mmekọrịta na Mozilla Firefox?

Nke mbụ, anyị kwesịrị ịmepụta otu akaụntụ nke ga-echekwa data mmekọrịta niile na sava Mozilla.

Iji mee nke a, pịa bọtịnụ menu na akuku aka nri elu nke Mozilla Firefox, ma kwa na mpio nke mepere, họrọ Banye mmekọrịta.

Windo ga-egosipụta na nke ịchọrọ ka ị banye na akaụntụ Mozilla gị. Ọ bụrụ na ịnweghị ụdị akaụntụ ahụ, ị ​​ga-edebanye aha ya. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ Mepụta Akaụntụ.

A ga-edugharị gị gaa na ibe ndebanye, ebe ị ga-achọ dejupụta ntakịrị data.

Ozugbo ị debanyere aha akaụntụ ma ọ bụ abanye na akaụntụ gị, ihe nchọgharị ahụ ga-amalite usoro ịmekọrịta data.

Etu esi ewulite mmekọrịta na Mozilla Firefox?

Site na ndabara, data niile na-emekọrịta na Mozilla Firefox - ọ bụ taabụ mepere emepe, ibe edokọbara echekwara, mgbakwunye arụnyere, akụkọ nchọgharị, echekwara okwuntughe na ntọala dị iche iche.

Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, enwere ike agbanweta mmekọrịta nke ihe n’otu n’otu. Iji mee nke a, mepee menu nchọgharị ọzọ wee họrọ adreesị ozi-e edebanyere na mpaghara mpaghara mpio ahụ.

Ohere ọhụrụ ga-emeghe ntọala mmekọrịta, ebe ị nwere ike ịchọọpu ihe ndị agaghị agakọ.

Etu esi eji eme mmekọrịta na Mozilla Firefox?

Iskpụrụ dị mfe: ịkwesịrị ịbanye na akaụntụ gị na ngwaọrụ niile na-eji ihe nchọgharị Mozilla Firefox.

Mgbanwe ọhụụ emere emere ihe nchọgharị, dịka ọmụmaatụ, okwuntughe echekwara ọhụrụ, mgbakwunye agbakwunyere ma ọ bụ saịtị mepere emepe, ga-ejikọ akaụntụ gị ozugbo, emesia ịgụnye ha na ihe nchọgharị na ngwaọrụ ndị ọzọ.

Enwere naanị otu ebe na taabụ: ọ bụrụ na ị rụchaa ọrụ na otu ngwaọrụ na Firefox wee chọọ ịga n'ihu na ngwaọrụ ọzọ, mgbe ahụ, mgbe ị gbanwere na ngwaọrụ ọzọ, taabụ mepere mbụ agaghị emepe.

Emere nke a maka ịdị mma nke ndị ọrụ, ka i wee mepee ụfọdụ taabụ na ụfọdụ ngwaọrụ, ndị ọzọ na ndị ọzọ. Mana ọ bụrụ na ịchọrọ iweghachi taabụ na ngwaọrụ nke abụọ emepere na mbụ, mgbe ahụ ị nwere ike ịme nke a dị ka ndị a:

pịa bọtịnụ menu nchọgharị ahụ na windo na-egosi, họrọ Taabụ ojii.

Na menu nke na-esote, lelee igbe. Gosi akuku akuku tab.

Otu obere panel ga-egosi na pane aka ekpe nke windo Firefox, nke ga-egosipụta taabụ mepere na ngwaọrụ ndị ọzọ na-eji akaụntụ ịmekọrịta. Ọ bụ ya na ngalaba a ka ị nwere ike gbanwee ozugbo na taabụ ndị emepere na smartphones, mbadamba na ngwaọrụ ndị ọzọ.

Mozilla Firefox bu ezigbo ihe nchọgharị nke nwere ihe eji eme ka ihe ghari. N’ịtụlekwa na ihe nchọgharị ahụ emere maka ọtụtụ desktọpụ na sistemụ arụmọrụ mkpanaka, ọrụ mmekọrịta ahụ ga-abara ọtụtụ ndị ọrụ uru.

Pin
Send
Share
Send