Etu esi ebufe okwuntughe site na ihe nchọgharị Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


Ọ bụrụ na ị bụ onye na-eme ihe nchọgharị na Mozilla Firefox oge niile, mgbe oge na-aga, o yikarịrị ka ịnakọtara ndepụta nke okwuntughe ị nwere ike ịchọrọ mbupụ, dịka ọmụmaatụ, nyefee ha na Mozilla Firefox na kọmputa ọzọ ma ọ bụ hazie nchekwa nke okwuntughe na faịlụ a ga-echekwa. Na kọmputa ma ọ bụ n'ebe ọ bụla echekwara. Isiokwu a ga-atụle otu esi ebupụ okwuntughe na Firefox.

Ọ bụrụ na ị nwere mmasị na ozi gbasara paswọọdụ echekwara maka akụrụngwa 1-2, mgbe ahụ ọ dị mfe karị ịlele okwuntughe ndị a echekwara na Firefox.

Etu elele okwuntughe na ihe nchọgharị Mozilla Firefox

Ọ bụrụ n’ịchọrọ mbupụ okwuntughe echekwara niile dị ka faịlụ na kọmpụta, mgbe ahụ, iji ngwaọrụ Firefox ọkọlọtọ agaghị arụ ọrụ ebe a - ị ga-achọ iji ngwa ndị ọzọ.

Site n'ọrụ anyị, anyị kwesịrị iji enyemaka nke mgbakwunye ahụ Mbupu paswọọdụ, nke na-enye gị ohere mbupụ logins okwuntughe na kọmputa gị na faịlụ HTML vidiyo.

Etu esi tinye ihe tinye?

Nwere ike ozugbo ịga na nwụnye nke mgbakwunye ahụ site na njikọ ahụ na njedebe nke edemede ahụ, ma ọ bụ nweta ya n'onwe gị site na ụlọ ahịa mgbakwunye. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ menu nke ihe nchọgharị ahụ na akuku aka nri elu ma họrọ ngalaba ahụ na windo na-egosi "Agbakwunye".

Dị njikere na taabụ dị na mpio aka ekpe nke mpio ahụ mepere "Mgbakwunye", na aka nri, na-eji ogwe ọchụchọ ahụ, chọọ maka ihe mgbakwunye Paswọdu Paswọdu.

Nke mbụ n’elu ndepụta ahụ gosipụtara ndọtị anyị na-achọ. Pịa na bọtịnụ Wụnyeka itinye ya na Firefox.

Oge ole na ole, a ga-etinye ihe mbupụ Paswọdu na ihe nchọgharị ahụ.

Etu esi ebughari okwuntughe site na Mozilla Firefox?

1. Na-ahapụghị menu njikwa ndọtị, dị nso na Mbupụ Paswọdu arụnyere pịa bọtịnụ ahụ "Ntọala".

2. Window ga-egosi na ihuenyo nke anyị nwere mmasị na ngọngọ ahụ Mbupụ Paswọdu. Ọ bụrụ n’ịchọrọ ịpụpụ okwuntughe iji nwee ike ibubata ha na Mozilla Firefox ọzọ site na iji mgbakwunye a, jide n'aka na ị ga-elele igbe. Ejiri okwuntughe. Ọ bụrụ n’ịchọrọ mbupụ okwuntughe na otu faịlụ ka ị ghara ichefu ha, elele igbe ahụ. Pịa na bọtịnụ Mbupụ Paswọdu.

Lebara anya pụrụ iche n'eziokwu ahụ bụ na ọ bụrụ na izobeghị paswọọdụ, mgbe ahụ ọ yikarịrị ka okwuntughe gị nwere ike ịdaba n'aka ndị na-awakpo ya, yabụ kpachara anya na nke a.

3. Windows Explorer ga-egosi na ihuenyo ahụ, nke ị ga-edepụta ebe ị ga-echekwa faịlụ HTML yana okwuntughe. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, nye aha paswọọdụ a chọrọ.

N’ime oge ọzọ, ihe mgbakwunye ahụ ga-akọ na mbupụ paswọọdụ ya gara nke ọma.

Ọ bụrụ n’ị mepee faịlị HTML echekwara na komputa ahụ, n’ezie n’ezie na-ekpuchighị ya, a ga-egosipụta windo nke nwere ederede ederede na enyo, nke a ga-egosipụta ihe ndekọ na okwuntughe echekwara na ihe nchọgharị ahụ.

Na ihe omume ị na-atụgharị okwuntughe iji nwee ike ibubata ha na Mozilla Firefox na kọmputa ọzọ, mgbe ahụ ị ga-etinye ihe mgbakwunye okwuntughe Paswọdu na ya, mepee ntọala ndọtị, mana oge a toaa ntị na bọtịnụ. Bubata Okwuntughe, na ịpị nke ga-egosipụta Windows Explorer, nke ị ga-eji aka dee faịlụ HTML ebufere na mbụ.

Anyị na-atụ anya na ozi a baara gị uru.

Budata Paswọdu Paswọdu n'efu

Budata ihe mgbakwunye ohuru

Pin
Send
Share
Send