Nyefee ibe edokọbara site na Opera gaa Google Chrome

Pin
Send
Share
Send

Ibefe ibe edokọbara n’etiti ihe nchọgharị akwụsịla abụ nsogbu. Enwere ọtụtụ ụzọ iji mee nke a. Mana, n'ụzọ ezughị oke, enweghị nhọrọ ọkọlọtọ maka ịnyefe ọkacha mmasị na ihe nchọgharị Opera na Google Chrome. Nke a bụ agbanyeghi n'eziokwu na ihe nchọgharị weebụ abụọ dabere na otu injin - Blink. Ka anyị chọpụta ụzọ isi nyefee ibe edokọbara site na Opera na Google Chrome.

Mbupu site na Opera

Otu n'ime ụzọ kachasị mfe iji nyefee ibe edokọbara site na Opera na Google Chrome bụ iji ike nke ndọtị. Nke kachasị mma maka ebumnuche ndị a, mgbakwunye maka ihe nchọgharị weebụ Opera Bookmarks Bubata & Mbupụ kwesịrị ekwesị.

Iji wụnye ndọtị a, mepee Opera, ma gaa na menu usoro ihe omume. Anyị n'usoro site na "ihe ndọtị" na "budata ndọtị".

Tupu anyị emepee weebụsaịtị nke Opera tinye-ons. Anyị na-abanye n'ahịrị ọchụchọ ajuju nwere aha ndọtị ahụ, wee pịa bọtịnụ Tinye na keyboard ahụ.

Anyị na-agagharị na nhọrọ mbụ nke mbipụta.

Na-aga na peeji ndọtị, pịa bọtịnụ nnukwu akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ "Tinye na Opera".

Ntinye nke ndọtị ahụ amalite, n'ihe metụtara nke a, bọtịnụ na-acha odo odo.

Mgbe emechara nrụnye ahụ, bọtịnụ na-alaghachikwuru onwe ya akwụkwọ ndụ na-acha akwụkwọ ndụ, na ihe edeturu "arụnyere" pụtara na ya. Akara mgbatị ahụ pụtara na toolbar.

Iji gaa mbupụ ibe edokọbara, pịa akara ngosi a.

Ugbu a, anyị kwesịrị ịchọpụta ebe edobere ibe edokọbara ndị dị na Opera. A na-etinye ha na folda profaịlụ ihe nchọgharị na faịlụ a na-akpọ ibe edokọbara. Iji chọpụta ebe profaịlụ dị, mepee menu Opera ma gaa na ngalaba "Ihe".

Na ngalaba ga-emepe, anyị na-ahụ ụzọ zuru oke nke ndekọ yana profaịlụ nke Opera. N'ọnọdụ ka ukwuu, ụzọ ahụ nwere usoro a: C: Ọrụ (aha profaịlụ) AppData Ngagharị Opera Software Opera Stable.

Mgbe nke ahụ gasị, anyị laghachiri na windo tinye na mbubata Bookmark & ​​Export. Anyị pịa bọtịnụ "Họrọ faịlụ".

Na windo na-emepe, na Opera Stable folda, ụzọ anyị mụtara n’elu, chọọ faịlụ ibe edokọbara n’enweghị ndọtị, pịa ya, ma pịa bọtịnụ “Mepee”.

Edegoro faịlụ a na ihe mgbakwunye. Pịa na bọtịnụ "mbupụ".

Ibe edokọbara Opera na usoro HTML na ndekọ nke setịpụrụ na ndabara maka nbudata faịlụ na ihe nchọgharị a.

Na nke a, enwere ike ịtụle nrụrụ niile nke Opera mezuru.

Bubata na Google Chrome

Ẹkedori ihe nchọgharị Google Chrome. Mepee menu ihe nchọgharị weebụ, wee banye na "Akwụkwọ edokwubara", wee "Bubata ibe edokọbara na ntọala."

Na windo nke na-egosi, mepee ndepụta nke atụmatụ ahụ, gbanwee paramita site na "Microsoft Internet Explorer" gaa na "faịlụ edokwasị HTML" dị na ya.

Mgbe ahụ, pịa bọtịnụ "Họrọ Njikwa".

Ohere gosipụtara na nke anyị na-egosi HTML-file nke anyị mepụtara na mbụ na mbupụ usoro esi Opera. Pịa na "Mepee" bọtịnụ.

Ibe edokọbara Opera n'ime ihe nchọgharị Google Chrome. Mgbe nyefe, ozi na-egosi. Ọ bụrụ na agbanyere akara ibe edokọbara na Google Chrome, mgbe ahụ anyị nwere ike ịhụ folda ahụ yana ibe edokọbara batara.

Akwụkwọ ntu aka

Mana echefula na Opera na Google Chrome na-arụ ọrụ na otu igwe, nke pụtara na nnyefe akwụkwọ ntuziaka na ntinye akwụkwọ sitere na Opera gaa Google Chrome dịkwa mma

Anyị achọpụtala ebe edobere ibe edokọbara ndị a na Opera. Na Google Chrome, a na-echekwa ha na ndekọ usoro: C: Ọrụ (aha profaịlụ) AppData Mpaghara Data Google Onye ọrụ data Google. Faịlị ebe echekwara ọkacha mmasị ozugbo, dịka na Opera, ka ana-akpọ ibe edokọbara.

Mepee njikwa faili ahụ, ma mepụta otu na iji dochie faịlụ ibe edokọbara site na ndekọ Opera Stable gaa na ndabara.

Ya mere, edokwubara nke Opera a ga-ebufere Google Chrome.

Okwesiri iburu n’obi na site n’usoro a mbufe, a ga-ehichapụ ibe edokọbara Google Chrome ma jiri akara ibe Opera dochie ya. Yabụ ọ bụrụ na ịchọrọ ịchekwa ọkacha mmasị gị Google Chrome, ọ ka mma iji nhọrọ Mbugharị mbụ.

Dịka ị pụrụ isi hụ, ndị mmepe ihe nchọgharị anabataghị na ntinye akwụkwọ edokọbara arụmọrụ sitere na Opera gaa Google Chrome site na usoro mmemme ndị a. Ka o sina dị, enwere ndọtị nke a ga-eji dozie nsogbu a, enwerekwa ụzọ iji aka jiri mpempe akwụkwọ ntanetị aka na ihe nchọgharị weebụ gaa na nke ọzọ.

Pin
Send
Share
Send