Jiri ngwa Moro were choo iyuzo nke Photoshop.

Pin
Send
Share
Send


Mgbe ị na-arụ ọrụ na akwa, ndị ọrụ novice na-enwekarị nsogbu na ajụjụ. Karịsịa, otu esi achọta ma ọ bụ họrọ akwa na palette mgbe enwere ọnụ ọgụgụ dị ukwuu nke akwa ndị a, amabeghị ya nke bụ akụkụ ahụ.

Taa, anyị na-atụle nsogbu a ma mụta otu esi ahọpụta akwa na palette.

Enwere otu ngwa ọrụ dị ụtọ na Photoshop akpọrọ “Bugharịa”.

O nwere ike iyi na site na enyemaka ya ị nwere ike ịmegharị ihe dị na kwaaji. Nke a abụghị eziokwu. Na mgbakwunye na ịkwaga, akụrụngwa a na-enye gị ohere idozi ihe dị iche na ibe ha ma ọ bụ kwaaji, ma hota (rụọ ọrụ) akwa na paịlị.

Enwere ụdị nhọrọ abụọ - akpaka na ntuziaka.

A na-eme ka ọnọdụ akpaaka rụọ ọrụ site na daw n’elu ntọala ntọala dị.

N'okwu a, ọ dị mkpa iji hụ na ntọala dị n'akụkụ Etu.

Ọzọ, pịa pịa mmewere, a ga-eme ka akwa ya dị na ya pụta na palette ahụ.

Usoro ntuziaka (na-enweghị daw) na-arụ ọrụ mgbe a pịrị igodo ahụ Ctrl. Nke ahụ bụ, anyị na-amachi Ctrl wee pịa mmewere. Nsonaazụ bụ otu ihe.

Maka nghọta doro anya nke nke oyibo (mmewere) nke anyị họrọla ugbu a, ịnwere ike itinye daw n'ihu Gosi njikwa.

Ọrụ a na-egosi eku gburugburu mmewere nke anyị họọrọ.

Etu ahụ, n'aka nke ya, na-eburu ọrụ nke ọ bụghị naanị ntụgharị, kamakwa mgbanwe. Site na ya, enwere ike ịmegharị ma megharịa otu ihe.

Na "Mwepụ" Nwekwara ike ịhọrọ akwa ma ọ bụrụ na ndị ọzọ, elu-dina akwa kpuchie ya. Iji mee nke a, pịa aka na kwaaji ma họrọ akwa chọrọ.

Ihe omuma a mutara na ihe omumu a gha enyere gi aka ichota ihe nkenke, yana inweta palette ozo na otutu oge, nke puru ichekwa oge di iche iche na oru ndi ozo (ima ima, mgbe ichikota kompeni).

Pin
Send
Share
Send