Etu ị ga-esi pụọ na Instagram na kọmputa

Pin
Send
Share
Send


Mgbe ị kpebiri ịkwụsị iji akaụntụ Instagram gị ugbu a na kọmputa gị, ị nwere ike wepu akaụntụ gị. A ga-atụle otú a ga-esi rụọ ọrụ a n’isiokwu a.

Anyị na-ewepu Instagram na kọmputa

Tozọ ịpụ na profaịlụ netwọbụ mmekọrịta ga-adabere ebe ị na-eji na kọmputa Instagram gị.

1zọ 1: Nhazi Weebụ

Ọrụ a ma ama nwere ụdị weebụ, nke, ọ dị mwute ikwu na ịnweghị ike ịnya isi otu ọrụ ahụ. Mana ka, saịtị Instagram ga - enwe ike ịnagide ọtụtụ ọrụ, dịka ọmụmaatụ, ịchọta profaịlụ nke mmasị na ịdenye aha ha.

Gaa na Instagram

  1. Ọ bụrụ n’itinye n’ime akaụntụ gị, mgbe ahụ ị gara na saịtị Instagram, a ga-egosipụta ndepụta ozi na ihuenyo. Gaa na profaịlụ gị site na ịpị akara ngosi kwekọrọ na akuku aka nri elu.
  2. Na windo nke ọzọ, dị nso nbanye, pịa akara gia. Ọzọ menu ga-egosi na enyo, nke ị nwere ịhọrọ bọtịnụ “Itzọ ọpụpụ”.

N’oge ọzọ, a ga-apịpụ akaụntụ ahụ.

Usoro 2: Ngwa Windows

Ndị ọrụ Windows 8 na n'elu nwere ohere ịbanye na ụlọ ahịa ngwa-etinyere, ebe enwere ike ibudata Instagram. Iji ihe atụ nke ngwọta a, anyị na-atụle ụzọ ọpụpụ na akaụntụ ahụ.

  1. Ẹkedori Instagram. Na ala nke mpio ahụ, mepee taabụ aka nri na aka nri. Ozugbo na profaịlụ profaịlụ, pịa akara gia na akuku aka nri elu.
  2. Na akụkụ aka ekpe nke windo na-emepe, pịgharịa gaa na njedebe nke ndepụta ahụ. Ọ bụrụ na ejiri naanị otu akaụntụ jikọta na ngwa ahụ, họrọ bọtịnụ “Itzọ ọpụpụ”.
  3. N'otu ọnọdụ ahụ, mgbe ị jiri akaụntụ abụọ ma ọ bụ karịa, bọtịnụ abụọ ga-adịrị gị:
    • Mechie nnọkọ [onye nbanye ahụ]. Ihe a ga - enyere gị aka ịpụ naanị maka ibe dị ugbu a.
    • Wepụ akaụntụ niile. Dịka o si dị, nrụpụta ga-arụ maka profaịlụ niile ejikọtara na ngwa ahụ.
  4. Họrọ ihe dabara adaba ma gosipụta ebumnuche gị ịpụ.

Usoro 3: gam akporo Emulator

N'ọnọdụ ahụ mgbe etinyere Windows 7 na ụdị nke sistemụ arụmọrụ arụ ọrụ na kọmputa, naanị nhọrọ ị ga-eji ngwa Instagram gọọmentị zuru ezu bụ wụnye gam akporo gam akporo. Tụlee usoro ọzọ na iji usoro ihe omume Andy.

  1. Gbaa ihe osise nke Android, ya na Instagram ya. Na mpaghara ala mpaghara ahụ, mepee taabụ aka nri na aka nri. Ozugbo profaịlụ gị, họrọ akara ngosi ellipsis na akuku aka ekpe elu.
  2. A ga-akpọrọ gị gaa na ntọala peeji. Gbadaa na njedebe nke ndepụta a. Dị ka ọ dị na usoro nke abụọ, ọ bụrụ na ịnwere otu akaụntụ ejikọrọ, họrọ bọtịnụ “Itzọ ọpụpụ” ma gosipụta ihe a.
  3. N'otu ọnọdụ ahụ, mgbe ejikọtara akaụntụ abụọ ma ọ bụ karịa na ngwa ahụ, họrọ bọtịnụ "Logout [aha njirimara]"ịpụ peeji nke ugbu a, ma ọ bụ “Wepụ na akaụntụ niile”, nke, dabere, ga-enye gị ohere ịhapụ akaụntụ niile ejikọtara.

Maka ụbọchị taa, ndị a bụ ụzọ niile isi wepu profaịlụ Instagram na kọmputa. Anyị na-atụ anya na isiokwu a enyerela gị aka.

Pin
Send
Share
Send