Nyefee kọntaktị site na Outlook gaa na Outlook

Pin
Send
Share
Send

Ndị na - ere akwụkwọ ozi Outlook bụ onye a ma ama nke na a na - eji ya ma n'ụlọ yana n'ebe ọrụ. N'otu aka, nke a dị mma, n'ihi na ị ga-emerịrị otu mmemme. N'aka nke ọzọ, nke a na-akpata ụfọdụ ihe isi ike Otu n'ime nsogbu ndị a bụ nyefe akwụkwọ kọntaktị akwụkwọ. Nsogbu a dị nnukwute ọrịa nye ndị ọrụ na-ezipụ akwụkwọ ozi ọrụ n'ụlọ.

Ka osi di, enwere uzo esi edozi nsogbu a na otu anyi ghaesi edozi ya n’isiokwu a.

N'ezie, osisa dị nfe. Nke mbụ, ịkwesịrị bulite kọntaktị niile na otu faịlụ site na otu mmemme ma budo ha site na otu faịlụ gaa na nke ọzọ. Ọzọkwa, n'otu aka ahụ, ị ​​nwere ike nyefee kọntaktị n'etiti ụdị dị iche iche nke Outlook.

Anyị edelarịrị otu esi ebubata akwụkwọ kọntaktị, yabụ taa anyị ga-ekwu maka mbubata.

Hụ otu esi bulite data ebe a: Mbupụ data na Outlook

Yabụ, anyị ga-ewere ya na faịlụ kọntaktị adịworị njikere. Ugbu a mepee Outlook, mgbe ahụ menu “Njikwa” ma gaa na ngalaba “Mepee ma Mbupụ”.

Ugbu a pịa bọtịnụ "Bubata na Mbupụ" gaa na ọkachamara mbubata / mbupụ data.

Site na ndabara, a họrọ ahịrị “Bubata na programmụ ma ọ bụ faịlụ ọzọ” ebe a, anyị chọrọ ya. Ya mere, na-agbanweghi ihe ọ bụla, pịa "Ọzọ" wee gaa usoro nke ọzọ.

Ugbu a ịkwesịrị ịhọrọ ụdị faịlụ nke esi esi na data ebubata data.

Ọ bụrụ na echekwara ozi niile n'ụdị CSV, ị ga - ahọrọ nke a “Uru akpọchiri site commas”. Ọ bụrụ na echekwara ozi niile na faịlụ .pst, mgbe ahụ ihe kwekọrọ.

Anyị họrọ ihe kwesịrị ekwesị ma gaa n’ihu na-esote.

N'ebe a, ịchọrọ iji họrọ faịlụ ahụ n'onwe ya, wee họrọ ihe maka ndị na - emegharị.

Iji gosi onye isi nke echekwara data ahụ, pịa bọtịnụ "Chọgharịa ...".

Iji ntụgharị ahụ, họrọ ihe kwesịrị ekwesị maka kọntaktị ugboro ugboro wee pịa “Ọzọ”.

Ugbu a ọ ka na-eche ruo mgbe Outlook rụchara data ibubata. N'ihi ya, ị nwere ike gakọrịta kọntaktị gị abụọ na-arụ ọrụ Outlook na n'ụlọ.

Pin
Send
Share
Send