Nyefee foto site na kọmputa gaa na iPhone

Pin
Send
Share
Send


N'ihi mmepe nke teknụzụ ngwa ngwa, ihe niile adịkwuola ntakịrị. Dịka ọmụmaatụ, kọmpụta na ekwentị ejirila ọba foto akwụkwọ, ebe ọ ka adaba adaba iji chekwaa nnukwu foto ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, jiri otu ngwaọrụ gaa na ngwa ọzọ.

Nyefee foto site na kọmputa gaa na iPhone

N’okpuru, anyị ga-eleba anya n’ụzọ dị iche iche iji bulite foto site na kọmputa gaa na ngwa Apple. Onye ọ bụla n’ime ha ga-adaba adaba na ya.

Usoro 1: Dropbox

N'okwu a, ịnwere ike iji nchekwa igwe ojii ọ bụla. Anyị ga-atụle usoro ọzọ n'ihu iji ọrụ Dropbox dị mma dịka ọmụmaatụ.

  1. Mepee folda Dropbox na kọmputa gị. Bugharịa foto na ya. Usoro mmekọrịta ahụ ga-amalite, oge nke ga-adabere na ọnụọgụ na ogo foto ị buliri, yana ọsọ njikọ Internetntanetị gị.
  2. Ozugbo mmekọrịta ahụ zuru, ị nwere ike ịmalite Dropbox na iPhone - foto niile ga-apụta na ya.
  3. Ọ bụrụ n’ịchọrọ ibugote eserese na ebe nchekwa smartphone, mepee ihe onyonyo, pịa bọtịnụ menu na akuku aka nri elu, wee họrọ bọtịnụ. "Mbupụ".
  4. Na mpio ọhụrụ, họrọ Chekwaa. Ọ ga -emere ụdị omume ndị ọzọ na foto ọ bụla.

Usoro 2: Akwụkwọ 6

Ọ bụrụ na ejikọtara kọmputa na smartphone ahụ na otu netwọ ikuku ikuku, ị nwere ike ibugharị foto site na kọmputa site na iji njikọ Wi-Fi yana ngwa dọkụmentị 6.

Budata 6.

  1. Mwepụta Akwụkwọ na iPhone. Nke mbụ ịchọrọ ịgbalite mbufe faịlụ site na WiFi. Iji mee nke a, pịa n'akụkụ aka ekpe nke akara ngosi gia ma họrọ Wi-Fi Drive.
  2. Parakụm dị nso Kwado tinye ntụgharị toggle na ọnọdụ nọ n'ọrụ. A ga-egosipụta URL dị n'okpuru, nke ị ga-aga na ihe nchọgharị ọ bụla arụnyere na kọmputa.
  3. Window ga-apụta na ekwentị, nke ị ga-eme ka ịnye ohere ịbanye na kọmputa ahụ.
  4. Window nwere faịlụ niile dị na dọkụmentị ga-egosipụta na enyo kọmputa. Iji bulite foto, pịa bọtịnụ na ala nke mpio ahụ "Họrọ faịlụ".
  5. Mgbe Windows Explorer gosipụtara na enyo, họrọ eserese ịchọrọ ịchọrọ ị gaa na ekwentị gị.
  6. Iji malite itinye eserese pịa pịa bọtịnụ "Bulite faịlụ".
  7. Mgbe obere oge gasịrị, eserese ahụ na-egosi na Dọkụmentị na iPhone.

Usoro 3: iTunes

N’ezie, enwere ike ibugharị foto site na kọmputa gị gaa na iPhone site na iji ngwa iTunes zuru ụwa ọnụ. Na mbu, okwu banyere nyefe foto na ekwentị mkpanaka na iji programmụ a ekpuchilarị na weebụsaịtị anyị, yabụ anyị agaghị ebi na ya.

Gụkwuo: Otu esi ebufe foto site na kọmputa gaa na iPhone site na iTunes

Usoro 4: iTools

O bu ihe nwute, Aityuns abughi onye a ma ama n'ihi idi nma ya na odi nfe, ya mere, amupuru analogs nke di elu. Ikekwe otu n'ime usoro kachasị mma dị otú ahụ bụ iTools.

  1. Jikọọ smartphone gị na kọmpụta gị ma wepụta iTools. Na pane aka ekpe nke mpio ihe omume, gaa na taabụ "Foto". N’akụkụ elu nke mpio ahụ, pịa ihe ahụ "Bubata".
  2. Na Windows Explorer nke meghere, họrọ otu ma ọ bụ otutu foto ịchọrọ izipu na ngwaọrụ ahụ.
  3. Kwenye na nnyefe onyonyo.
  4. Maka iTools ka ị nyefee foto na iPhone Camera Roll, FotoTrans ka etinyere na kọmputa gị. Ọ bụrụ na ịnweghị, usoro ihe omume ahụ ga - akpali gị ịwụnye ya.
  5. Na-esote, nnyefe ihe oyiyi ga-amalite. Ozugbo emechara ya, faịlụ niile ga-egosi na ngwa onyonyo Foto dị na iPhone.

Usoro 5: VKontakte

A nwekwara ike iji ọrụ mmekọrịta ọha na eze a ma ama dị ka VKontakte iji nyefee foto site na kọmputa gaa na ngwaọrụ iOS.

Budata VKontakte

  1. Si na komputa gaa na websaịtị ọrụ VK. Gaa n'akụkụ aka ekpe nke windo gaa na nkebi "Foto". Na akuku aka ekpe di elu ma pịa Mepụta album.
  2. Tinye aha maka ọba ahụ. Ọ bụrụ na ịchọrọ, tọọ ntọala nzuzo ka ọ bụrụ na ọmụmaatụ, enwere foto naanị gị. Pịa na bọtịnụ Mepụta album.
  3. Họrọ n'akụkụ aka nri elu "Tinye foto", wee bulite foto ndị dị mkpa.
  4. Ozugbo ebudatara ihe oyiyi ahụ, ịnwere ike ịmalite VKontakte na iPhone. Toga nkebi "Foto", na enyo ị ga - ahụ ihe mbụ emepụtara na - akpado foto niile etinyere ya na foto.
  5. Ka ichekwaa ihe onyonyo a na ngwaọrụ, meghe ya n'uju zuru oke, ho selectro button menu nke akuku nri nri di elu, ma “Chekwaa na Nyefee igwefoto”.

N'ihi ngwaọrụ ndị ọzọ, ọtụtụ nhọrọ maka ibubata ihe osise na iPhone na kọmputa pụtara. Ọ bụrụ na ụzọ ọ bụla na-atọ ụtọ ma dịkwa mma esoghị na ederede, kesaa ya na nkwupụta.

Pin
Send
Share
Send