Idozi njehie msvcrt.dll ọbá akwụkwọ

Pin
Send
Share
Send

Ọ bụrụ na ịmalite ngwa ahụ na kọmputa, ị ga - ahụ ozi na - ekwu: ahụghị "msvcrt.dll" (ma ọ bụ ihe ndị ọzọ yiri ya pụtara), nke a pụtara na akwụkwọ ọgụgụ ahụ akọwapụtara adịghị na kọmpụta ahụ. Njehie a zuru oke, ọ bụkarị na Windows XP, mana ọ dịkwa na nsụgharị ndị ọzọ nke OS.

Anyị na-edozi nsogbu ahụ na msvcrt.dll

E nwere ụzọ atọ dị mfe iji dozie nsogbu ahụ na enweghị ọbaakwụkwọ msvcrt.dll. Nke a bụ ojiji nke mmemme pụrụ iche, ntinye nke ngwugwu ebe a na-edebe ọba akwụkwọ a, na ntinye akwụkwọ ntuziaka na sistemụ. Ugbu a, a ga-akọwa ihe niile n'ụzọ zuru ezu.

Usoro 1: DLL-Files.com Odeakwukwo

Site na mmemme a, ị nwere ike iwepụ njehie ahụ na nkeji ole na ole ahụghị "msvcrt.dll"Iji mee nke a, mee ihe ndị a:

Budata DLL-Files.com Client

  1. Gbaa mmemme ahụ.
  2. Tinye aha ọbá akwụkwọ ahụ na mpaghara ntinye ahụ kwesịrị ekwesị.
  3. Pịa bọtịnụ ịchọ.
  4. N'etiti faịlụ achọtara (na nke a, enwere naanị otu), pịa aha nyocha ahụ.
  5. Pịa Wụnye.

Mgbe ịmechara ntuziaka niile na Windows, a ga-etinye faịlụ DLL, nke dị mkpa iji gbaa egwuregwu na mmemme emepebeghị emepe.

Usoro 2: Wụnye Microsoft Visual C ++

You nwere ike iwepu njehie ahụ n'ọbá akwụkwọ msvcrt.dll site na ịwụnye ngwungwu Microsoft Visual C ++ nke 2015. Nke bụ eziokwu bụ na mgbe etinyere ya na sistemụ ahụ, a na-etinye ọba akwụkwọ dị mkpa maka ịmalite ngwa, ebe ọ bụ akụkụ ya.

Budata Microsoft Visual C ++

Na mbu, ịkwesiri ibudata ngwugwu a, maka nke a:

  1. Soro njikọ na ibe nbudata gọọmentị.
  2. Họrọ asụsụ Windows gị na ndepụta ahụ wee pịa Budata.
  3. N'ime igbe okwu pụtara mgbe nke a gasịrị, họrọ omimi nke nchịkọta. Ọ dị mkpa na ọ dabara na ikike nke sistemụ gị. Mgbe pịa ahụ "Na-esote".

Nbudata nke Microsoft Visual C ++ installer na kọmputa ahụ ga-amalite. Mgbe emechara ya, bido faịlụ ebudatara ma mee ihe ndị a:

  1. Rịba ama na ịgụpụta usoro nke ikike ahụ wee nabata ya, pịa "Na-esote".
  2. Chere maka itinye nke ngwa Microsoft Visual C ++ mezue.
  3. Pịa bọtịnụ Mechie iji wuchaa nwụnye.

Mgbe nke ahụ gasị, a ga-etinye akwụkwọ mpịakọta msvcrt.dll na sistemụ, yana ngwa ndị na-arụbeghị ọrụ na mbụ ga-emeghe n'enweghị nsogbu.

Usoro 3: Download msvcrt.dll

Nwere ike iwepụ nsogbu na msvcrt.dll na-enweghị ịwụnye ngwanrọ ndị ọzọ. Ihe niile ị ga - eme maka nke a bụ ị budata ọbá akwụkwọ ahụ n'onwe ya ma kwaga ya na nchekwa kwesịrị ekwesị.

  1. Budata faịlụ msvcrt.dll ma soro ya na nchekwa ahụ.
  2. Pịa ya na RMB ma họrọ Detuo. I nwekwara ike iji hotkeys maka nke a. Ctrl + C.
  3. Gaa na folda ebe ịchọrọ ịkwaga faịlụ. Biko rịba ama na ụdị nke Windows ọ bụla nwere aha ya dị iche. Iji ghọta nke ọma ebe ịchọrọ ị copyomi faịlụ a, a na-atụ aro ịgụ isiokwu kwekọrọ na saịtị ahụ.
  4. Mgbe ị gachara folda sisitemu, pinye faịlụ mbụ edepụtara na ya, pịa aka nri ma họrọ Tapawa, ma ọ bụ iji ụzọ mkpirisi ahụigodo Ctrl + V.

Ozugbo i mere nke a, njehie ahụ ga-apụ n'anya. Ọ bụrụ na nke a emeghị, ịkwesịrị ịdebanye DLL na sistemụ. Anyị nwere edemede pụrụ iche na saịtị a raara nye isiokwu a.

Pin
Send
Share
Send