Etu ịtọghe iPhone Apple ID gị

Pin
Send
Share
Send


Ọ bụrụ dịka ọmụmaatụ, you na-akwado iPhone gị maka ọrịre, ọ dị ezigbo mkpa ka ihichapụ ozi niile metụtara gị na ya, gụnyere ịpụ na akaụntụ Apple ID gị. N’okpuru, anyị ga-ekwu maka otu esi eme nke a.

Wepụ iPhone si Apple ID

Ihe ndekọ Apple ID bụ isi ọrụ iji jiri iPhone gị. Ọ na - echekwa ọtụtụ ozi nzuzo, gụnyere kaadị akụ ejikọtara, ndetu, data ngwa, kọntaktị, mbipụta ndabere ngwaọrụ niile yana ọtụtụ ihe ndị ọzọ. Ọ bụrụ na ị ga-enyefe ekwentị n'aka aka ndị ọzọ, jide n'aka na ịpụpụ ID ID dị ugbu a.

Usoro 1: Ntọala

Nke mbu, tulee uzo isi wepu Apple ID, nke g’enye gi aka ịhapu aha aka gi, ebe a na echekwa data na iPhone. Usoro a dabara adaba iji ma ọ bụrụ na ịchọrọ ịbanye na akaụntụ ndị ọzọ.

Biko mara na mgbe ịpụsịrị Apple Idi site na iji usoro a, a ga-ehichapụ data iCloud niile na kaadị Apple Pay na-ejikọ ya na ngwaọrụ ahụ.

  1. Mepee ntọala. Na elu nke mpio ọhụụ ahụ, họrọ akaụntụ gị.
  2. Na mpaghara ala pịa bọtịnụ “Itzọ ọpụpụ”. Ọ bụrụ na i tinyeburu ọrụ rụọ ọrụ Choo iPhone, mgbe ahụ ị ga-abanye paswọọdụ Apple Idy gị.
  3. Ndị iPhone ga-enye ka idobe otu data iCloud. Ọ bụrụ na ihe a (ma ọ bụ ihe) arụ ọrụ, a ga-ehichapụ ozi niile. Iji mezue usoro ahụ, pịa bọtịnụ “Itzọ ọpụpụ”.

Usoro 2: Applọ Ahịa Ngwa

Nhọrọ a ịpụ apụ apụ Apple Idy bụ ihe ezi uche dị na ya iji mee ihe n'ọnọdụ ịchọrọ ibudata ngwa na ekwentị gị site na akaụntụ ọzọ.

  1. Ẹkedori App Store. Gaa na taabụ "Taa" ma họrọ akara ngosi profaịlụ gị na akuku aka nri elu.
  2. Họrọ bọtịnụ “Itzọ ọpụpụ”. N'ime oge ọzọ, sistemụ ahụ ga-apụ profaịlụ ugbu a. Ọzọkwa, ọpụpụ ga-eme na iTunes Store.

Usoro 3: Data nrụpụta

A na-eji usoro a ma ọ bụrụ na ịchọrọ ọ bụghị naanị pụọ na Apple ID, kamakwa ihichapụ ihe niile kpamkpam na ntọala ahụ. Dịka iwu, ọ bụ n'ụzọ a ka ịkwesịrị iji ya mgbe ị na-akwadebe iPhone gị maka ọrịre.

Gụkwuo: Otu esi arụ nrụpụta zuru oke nke iPhone

Nke ahụ bụ ihe niile maka taa. Anyị na-atụ anya na isiokwu a enyerela gị aka.

Pin
Send
Share
Send