Otu esi ezo zoo foto na iPhone

Pin
Send
Share
Send


Imirikiti ndị ọrụ iPhone nwere foto na vidiyo na-agaghị ezubere ndị ọzọ. Ajụjụ bilitere: kedu ka ha ga-esi zoo? More na nke a na a ga-atụle n'isiokwu.

Zoo foto na iPhone

N’okpuru, anyị ga-atụle ụzọ abụọ iji zoo foto na vidiyo na iPhone, nke bụ nke ọkọlọtọ, nke abụọ na-eji ngwa ọzọ.

Usoro 1: Foto

Na iOS 8, Apple mejuputara ọrụ nke izobe foto na vidiyo, mana a ga-emegharị data zoro ezo gaa na ngalaba pụrụ iche nke paswọọdụ anaghị echebe ya. Ọ dabara nke ọma, ọ ga-esiri gị ike ịhụ faịlụ zoro ezo n'amaghị ngalaba ha nọ na ya.

  1. Mepee ngwa Foto ọkọlọtọ. Họrọ eserese a ga-ewepụ n’anya.
  2. Kpatụ na akuku aka ekpe nke bọtịnụ menu.
  3. Ọzọ, họrọ bọtịnụ Zoo ma gosipụta ebum n’obi gị.
  4. Foto a ga-apụ n'anya site na nchịkọta foto niile, agbanyeghị, ọ ka ga-adị na ekwentị. Iji lelee onyoonyo zoro ezo, mepee taabụ "Albums"pịgharịa gaa na njedebe nke ndepụta wee họrọ ngalaba ahụ Zoro Ezo.
  5. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịmaliteghachi ihu na foto ahụ, mepee ya, họrọ bọtịnụ menu na akuku aka ekpe, wee pịa ihe ahụ. Gosi.

2zọ nke abụọ: Nchekwa

N'ezie, enwere ike ịdabere na nzuzo iji zoo ihe nzuzo site na iji enyemaka nke ndị ọzọ, nke enwere ọnụ ọgụgụ buru ibu na Storelọ Ahịa App. Anyị ga-elele usoro nke ichebe foto site na iji ihe atụ nke ngwa Keepsafe.

Budata Keepsafe

  1. Budata Keepsafe si na Store Store wee wụnye na iPhone.
  2. Mgbe ibido mbido, ikwesiri ike imepụta akaụntụ ọhụrụ.
  3. A ga-eziga email na adreesị ozi-e akọwapụtara nke nwere njikọ iji gosi na akaụntụ gị. Iji mezue ndebanye ahụ, mepee ya.
  4. Laghachi na ngwa. A na-echekwa nchekwa echebe iji nweta ihe na - eme igwefoto.
  5. Kanye akara na foto ị na - eme iji chebe ndị ị na - amaghị (ọ bụrụ na ịchọrọ zoo foto niile, pịa na akuku aka nri elu Họrọ Ha niile).
  6. Mepụta koodu paswọọdụ iji chebe onyo.
  7. Ngwa a ga-amalite ibubata faịlụ. Ugbu a, oge ọ bụla ị na-amalite Keepsafe (ọbụlagodi ma ọ bụ belata ngwa ahụ), a ga-arịọ koodu PIN mbụ emepụtara na mbụ, na-enweghị nke ọ gaghị ekwe omume ịnweta foto ndị zoro ezo.

Ofzọ ọ bụla a tụrụ aro ga - enye gị ohere zoo foto niile achọrọ. N'okwu nke mbụ, ejedebeghị na ngwaọrụ arụnyere n'ime, na nke abụọ, ị na-eji okwuntughe chebe ihe oyiyi na-enweghị nchebe.

Pin
Send
Share
Send