Etu esi abanye na iCloud na iPhone

Pin
Send
Share
Send


iCloud bụ ọrụ igwe ojii nke Apple nke na-enye gị ohere ịchekwa ozi ọrụ dị iche iche (kọntaktị, foto, nkwado ndabere na mpaghara, wdg). Taa, anyị ga-eleba anya n’otú i nwere ike isi banye na iCloud na iPhone gị.

Banye na iCloud na iPhone

N’okpuru, anyị ga-atụle ụzọ abụọ iji nye ikike na Apple Cloud na tebụl apple: otu ụzọ na-eche na ị ga-enweta ohere nchekwa igwe ojii na iPhone mgbe niile, na nke abụọ - ọ bụrụ na ịchọghị ijikọ akaụntụ IP ID, mana ịkwesịrị inweta ozi ụfọdụ echekwara. to mkpu.

Usoro 1: Banye na ID ID na iPhone

Iji nweta ohere ịbanye na iCloud na ọrụ nke ịmekọrịta ozi na nchekwa igwe ojii, ịkwesịrị iji akaụntụ Apple ID gị banye na smartphone gị.

  1. Na ihe omume ịchọrọ ịbanye n'igwe ojii ahụ jikọtara na akaụntụ ọzọ, ozi niile ebudatara na iPhone ga-ebu ụzọ kpochapụ.

    Gụkwuo: Otu esi arụ nrụpụta zuru oke nke iPhone

  2. Mgbe ekwentị laghachiri na ntọala ụlọ ọrụ, windo ịnabata ga-egosi na ihuenyo ahụ. Youkwesịrị ịme mmalite ekwentị ahụ wee banye na akaụntụ Apple ID gị.
  3. Mgbe agbanwee ekwentị, ikwesiri ijide n'aka na ị mee ka mmekọrịta data na Aikloud rụọ ọrụ ka ewee bufee ozi niile na ekwentị gị ozugbo. Iji mee nke a, mepee ntọala ma họrọ aha akaụntụ gị n'elu nke mpio ahụ.
  4. Na windo ọzọ, mepee ngalaba iCloud. Mee ntọala dị mkpa ịchọrọ iji ekwentị gị jikọọ.
  5. Iji banye na faịlụ echekwara na Icicle, mepee ngwa faịlụ ọkọlọtọ. Na ala nke mpio ahụ mepee, họrọ taabụ "Isi okwu"wee banye na ngalaba ahụ "iCloud Drive". Ihuenyo ahụ ga-egosipụta folda na faịlụ ndị ebudatara n'igwe ojii.

2zọ 2: Webdị Ntugharị iCloud

N'ụfọdụ oge, ịkwesịrị ịnweta data iCloud echekwara na akaụntụ Apple ID onye ọzọ, nke pụtara na akaụntụ a gaghị ejikọ na ama. N'ọnọdụ yiri nke ahụ, ịnwere ike iji ụdị weebụ Iklaud.

  1. Mepee Safari ọkọlọtọ nchọgharị ahụ wee gaa na weebụsaịtị iCloud. Site na ndabara, ihe nchọgharị ahụ gosipụtara peeji nke nwere njikọ ndị na-emegharị na Ntọala, Chọta iPhone ma Chọta Ndị Enyi. Kpatụ na ala nke mpio ahụ n'isi bọtịnụ nchọgharị, na menu nke mepere, họrọ "E gosipụtara saịtị ahụ zuru ezu".
  2. Windo ikike iCloud ga-apụta na enyo, nke ị ga-edepụta adreesị email na paswọọdụ Apple ID.
  3. Mgbe ntinye ga-aga nke ọma, a ga-egosipụta menu nke ụdị web icbud na ihuenyo ahụ. N'ebe a, ị nwere ike ịnweta atụmatụ dị ka ịrụ ọrụ na kọntaktị, ilele foto ebudatara, ịchọta ọnọdụ nke ngwaọrụ jikọrọ ID ID gị, wdg.

Uzo abuo akowara na edemede a gha enyere gi aka ịbanye na iCloud na iPhone gi.

Pin
Send
Share
Send