Etu esi ebufe WhatsApp si iPhone na iPhone

Pin
Send
Share
Send


WhatsApp bụ onye ozi ekwesighi iwebata. Ikekwe nke a bụ akụrụngwa kachasị ewu ewu maka nkwukọrịta. Mgbe ị na-agagharị na iPhone ọhụrụ, ọ dị mkpa maka ọtụtụ ndị ọrụ na echekwara ozi niile ekakọtara na ozi a. Ma taa, anyị ga-agwa gị otu esi nyefee WhatsApp si iPhone na iPhone.

Nyefee WhatsApp site na iPhone na iPhone

N’okpuru, anyị ga-eleba anya n’ụzọ abụọ dị mfe iji nyefee ozi niile echekwara na WhatsApp site n’otu iPhone gaa na nke ọzọ. Anyme nke ọ bụla n’ime ha ga-ewe gị oge kacha nta.

Usoro 1: dr.fone

Ihe omume dr.fone bu ihe eji enyere gi aka iweghari data ngwa ngwa site na ndi ozigbo site na iPhone na smartphone ozo na-agba iOS na gam akporo. N’ihe atụ anyị, anyị ga-eleba anya n’uche maka ịnyefe VotsAp na iPhone na iPhone.

Download dr.fone

  1. Budata dr.fone site na weebụsaịtị nke onye nrụpụta site na iji njikọ dị n'elu ma wụnye ya na kọmputa gị.
  2. Biko mara na dr.fone bụ ihe ngwa ahịa, yana ọrụ dịka WhatsApp Nyefee bụ naanị mgbe ịzụrụ ikikere.

  3. Gbaa mmemme ahụ. Na isi window pịa bọtịnụ ahụ Weghachite Social App ".
  4. Nbudata nke akụrụngwa ga-amalite. Ozugbo ebudatara nbudata a, windo ga-egosi na ihuenyo, n'akụkụ aka ekpe nke ị ga-emeghe taabụ "WhatsApp", na aka nri gaa na ngalaba ahụ "Nyefee WhatsApp Ozi".
  5. Jikọọ ngwa abụọ ahụ na kọmputa gị. Ekwesịrị ikpebi ha: n'akụkụ aka ekpe ngwaọrụ a ga - egosipụta ozi nke aga - ebufere ozi ga - egosipụta, yana n'aka nri - n'akụkụ nke, dị ka o si dị, a ga - edegharị ya. Ọ bụrụ na ha na-agbagha, etiti na pịa bọtịnụ “Mepee”. Iji malite ibugharị mmekorita, pịa bọtịnụ na akuku aka nri ala “Nyefee”.
  6. Biko rịba ama na mgbe ịbugharị mkparịta ụka site na iPhone gaa na nke ọzọ, a ga-ehichapụ ozi niile na ngwaọrụ mbụ.

  7. Ihe omume a ga - amalite usoro ahụ, oge nke ga - adabere na ọnụọgụ data. Ozugbo arụchara ọrụ dr.fone, kpochapu igwe ojii na kọmputa, wee banye na ekwentị nke abụọ na nọmba ekwentị gị - a ga-egosipụta ozi niile.

Usoro 2: iCloud maka mmekọrịta

Ekwesịrị iji usoro a na-eji ngwaọrụ nkwado ndabere na mpaghara iCloud ma ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ iji otu akaụntụ ahụ na iPhone ọzọ.

  1. Ẹkedori WhatsApp. Na ala mpio ahụ, mepee taabụ "Ntọala". Na menu nke mepere, họrọ ngalaba Mkparịta ụka.
  2. Gaa na Ndabere wee pịa bọtịnụ ahụ Mepụta Detuo.
  3. Họrọ ihe n'okpuru "Na akpaghị aka". N'ebe a, ị nwere ike ịtọ ugboro ole nke VotsAp ga akwado ndabere nkata.
  4. Na-esote, mepee ntọala ahụ na ama ma họrọ aha akaụntụ gị na mpaghara elu nke mpio ahụ.
  5. Gaa na ngalaba iCloud. Pịgharịa n'okpuru wee chọta ihe ahụ "WhatsApp". Gbalịa mee ka nhọrọ a rụọ ọrụ.
  6. Na-esote, n'otu mpio ahụ, chọta ngalaba ahụ Ndabere. Mepee ya ma pịa bọtịnụ ahụ “Ndabere”.
  7. Ugbu a ihe niile dị njikere nyefee WhatsApp na iPhone ọzọ. Ọ bụrụ na smartphone ọzọ nwere ozi ọ bụla, ọ ga-adị mkpa ka akagbuo ya kpamkpam, ya bụ, ịlaghachi na ntọala ụlọ ọrụ.

    Gụkwuo: Otu esi arụ nrụpụta zuru oke nke iPhone

  8. Mgbe windo nnabata ahụ pụtara na enyo ahụ, mee mmalite mmalite ahụ, yana ịbanye na Apple ID, nakwere onyinye ahụ iji weghachi site na nkwado ndabere na mpaghara iCloud.
  9. Ozugbo agbakechara, kwalite WhatsApp. Ebe ọ bụ na etinyeghachiri ngwa ahụ, ịkwesịrị ịmaliteghachi na akara ekwentị, mgbe nke a gasịrị, igbe okwu ga-egosi na ihuenyo ya na nkata niile emere na iPhone ọzọ.

Jiri uzo obula akowara n’ime edemede wee nyefee WhatsApp ngwa ngwa na ngwa apple site na nke apple gaa na nke ozo.

Pin
Send
Share
Send