Budata foto site na Instagram gaa na ekwentị

Pin
Send
Share
Send


Ntanetị mmekọrịta ntanetị a ma ama bụ Instagram na-enye ndị ọrụ ya ezigbo ohere ọ bụghị naanị maka ibipụta na nhazi foto na vidiyo, kamakwa maka ịkwalite onwe ha ma ọ bụ ngwaahịa ha. Mana o nwere otu ndọghachi azụ, ma ọ dịkarịa ala ọtụtụ na-ele ya anya ka ọ bụrụ ihe a - enweghị ike iweghachite onyonyo a site na ọkọlọtọ site na usoro ọkọlọtọ, ịghara ịkọ banyere mmekọrịta dị n'etiti ya na akwụkwọ ndị ọrụ ndị ọzọ. Agbanyeghị, enwere ọtụtụ ngwọta sitere n'aka ndị mmepe nke atọ na-enye gị ohere ịme nke a, taa, anyị ga-ekwu maka ojiji ha.

Budata foto site na Instagram

N’adịghị ka netwọkụ mmekọrịta ndị ọzọ, a na-eji Instagram anya maka ojiji na smartphones na mbadamba na-agba ọsọ na gam akporo na iOS. Ee, ọrụ a nwere ebe nrụọrụ weebụ gọọmentị, mana arụmọrụ ya nwere oke ma e jiri ya tụnyere ngwa, yabụ anyị ga-eleba anya otu esi ebudata foto na ebe nchekwa ngwaọrụ gị.

Mara: Enweghị otu usoro a tụlere n'okpuru, na mgbakwunye na ịmepụta nseta ihuenyo, na-enye ikike ibudata foto site na akaụntụ nkeonwe na Instagram.

Ngwọta zuru ụwa ọnụ

Enwere ụzọ atọ ị ga - esi chekwaa foto Instagram ndị dị mfe ma enwere ike dị iche na mmejuputa ha, enwere ike ịrụ ya na ngwaọrụ "apple" na ndị na - agba "robot akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ". Nke mbụ gụnyere nbudata ihe osise site na mbipụta nke gị na netwọk mmekọrịta, nke abụọ na nke atọ - kpamkpam nke ọ bụla.

Nke 1: Ntọala ngwa

Enwere ike iji eserese maka ibipụta na Instagram ọ bụghị naanị na igwefoto ọkọlọtọ nke ekwentị, kamakwa site na iji ngwa ahụ n'onwe ya, na onye nchịkọta foto nwere wuru na-enye gị ohere ịrụ ezigbo ọrụ na njirimara ihe osise mbụ tupu ị na-ebipụta ha na ngwa ahụ. Ọ bụrụ na ịchọrọ, ịnwere ike ijide n’aka na ọ bụghị naanị ndị mbụ, kamakwa ndebiri ha edepụtara echekwara na ebe nchekwa ngwaọrụ.

  1. Mepee Instagram ma gaa na profaịlụ profaịlụ gị site na ịme ọpịpị akara ngosi dị na ogwe nsoro aka nri aka nri (a ga-enwe akara ngosi profaịlụ foto n'ebe ahụ).
  2. Gaa na ngalaba "Ntọala". Iji mee nke a, pịa na ụzọ atọ ahụ kwụ ọtọ dị na akuku aka nri elu, wee pịazie akara ahụ na-egosi.
  3. Nke abia:

    A gam akporo: Na menu nke mepere, gaa na ngalaba ahụ Akaụntụ, na ya họrọ "Mkpọpụta mbụ".

    iPhone: Na ndepụta izizi "Ntọala" gaa na nkebi "Foto mbụ".

  4. Na ngwaọrụ gam akporo, mee ka ihe atọ ndị a gosipụtara na mpaghara nke obere, ma ọ bụ naanị nke ị chere na ọ dị mkpa - dịka ọmụmaatụ, nke abụọ, ebe ọ dabara na idozi ọrụ anyị taa.
    • Debe mbipụta mbụ - Na-enye gị ohere ịchekwaa ya na ebe nchekwa nke ekwentị mkpanaka ndị ahụ foto na vidiyo ndị emepụtara ozugbo na ngwa Instagram.
    • “Chekwaa Foto E Bipụtara” - na - enyere gị aka ịchekwa eserese n'ụdị nke ebipụtara ha na ngwa ahụ, ya bụ, mgbe nhazichara ya.
    • “Chekwa vidiyo E Bipụtara” - yiri nke gara aga, mana maka vidiyo.

    Enwere naanị otu nhọrọ dị na iPhone - “Debe foto ndị mbụ”. Ọ na - enye gị ohere ibudata na ebe nchekwa ngwaọrụ “apple” foto ndị ahụ nke e weere ozugbo na ngwa Instagram. O di nwute, bulite onyoghoro esoro adighi ekwe omume.

  5. Site ugbu a gaa n'ihu, a ga-ebudata foto na vidiyo niile ị bipụtara na Instagram na ngwaọrụ mkpanaka gị na gam akporo, na folda otu aha ahụ mepụtara na draịva n'ime, yana na iOS, na igwefoto Roll.

Nke 2: Screenshot

Simplezọ kachasị mfe ma doo anya iji chekwaa foto site na Instagram na ama gị ma ọ bụ mbadamba bụ imepụta nseta ihuenyo ya. Ee, nke a nwere ike imetụta ogo nke onyonyo a n'ụzọ dị njọ, mana n'anya gba ọtọ ọ naghị adị mfe ịchọpụta, ọkachasị ma ọ bụrụ na a ga-elele ya otu ngwaọrụ ọzọ.

Dabere na sistemụ arụmọrụ ekwentị gị na-arụ, mee otu n'ime ndị a:

Gam akporo
Mepee post ederede Instagram ị na - emebe ịchekwa, ma jituo olu ala na bọtịnụ n'otu ma n'otu oge. Mgbe ị mechara nseta ihuenyo, kụọ ya na ihe ndebiri wuru na ma ọ bụ ngwa nke atọ, na-ahapụ naanị foto.

More nkọwa:
Otu esi ewere nseta ihuenyo na Android
Ederede ngwa foto na gam akporo

iPhone
Na Apple smartphones, iwere nseta ihuenyo dịtụ iche na gam akporo. Na mgbakwunye, olee bọtịnụ ndị ịchọrọ ịchọrọ maka nke a dabere na ihe nlereanya nke ngwaọrụ ahụ, ma ọ bụ kama, ọnụnọ ma ọ bụ enweghị bọtịnụ eji arụ ọrụ na ya. Homelọ.

Na iPhone 6S na ndị bu ya ụzọ, n'otu oge jide bọtịnụ "Nri nri" na Homelọ.

Na iPhone 7 na n'elu, n'otu oge pịa mkpọchi na bọtịnụ olu, wee hapụ ha ozugbo.

Kpoo nseta ihuenyo enwetara nsonaazụ nke omume ndị a site na iji ọkọlọtọ foto ọkọlọtọ ma ọ bụ ihe atụ ndị dị elu ndị mmepe nke atọ.

More nkọwa:
Otu esi ewere nseta ihuenyo na iPhone
Ngwa maka nhazi foto na ngwaọrụ iOS
Mepụta nseta ihuenyo na ngwa mkpanaka nke Instagram

Nke ato: Telegram bot

N’adịghị ka ihe ndị dị n’elu, usoro a na - enye gị ohere ibudata foto site na Instagram na ngwaọrụ mkpanaka, kama ịchekwa akwụkwọ gị ma ghara ịnyo nyocha nke ndị ọzọ. Ihe niile achọrọ maka mmejuputa ya bu ọnụnọ nke onye ozi Telegram arụnyere na akaụntụ edebara aha ya na ya, anyị achọpụtara bot na ndị pụrụ iche.

Leekwa: Otu esi etinye Telegram na ekwentị

  1. Wụnye Telegram site na Google Play Store ma ọ bụ Store Store,


    Banye na ya ma rụọ ntọala nke mbụ, ọ bụrụ na emebeghị nke a mbụ.

  2. Mepee Instagram ma chọta ndekọ ahụ na foto ịchọrọ ibudata na ekwentị gị. Pịa na isi ihe atọ dị na akuku aka nri elu ma họrọ Detuo njikọe mesịa, a ga-edobe ya na bọọdụ ahụ.
  3. Laghachi na onye ozi ahụ ọzọ wee jiri akara nchọta ya, nke dị n'elu ndepụta nkata. Tinye aha bot n'okpuru ma pịa ya na nsonaazụ nke ịbanye na windo ozi nzikọ ozi.

    @socialsaverbot

  4. Kpatụ "Bido" inwe ike izipu iwu nye bot (ma obu Malitegharịa ekwentịọ bụrụ n’ịkpọtụrụlarị ya tupu). Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, jiri bọtịnụ ahụ Rọshịan ịgbanwe asụsụ nke “nkwukọrịta”.

    Pịa n'ọhịa "Ozi" jiri mkpịsị aka gị jide ya ruo mgbe menu mmapụta gosiri. Họrọ otu ihe n’ime ya Tapawa ma zipu ozi gi.

  5. Mgbe obere oge gasịrị, a ga-ekonye foto sitere na mbipụta ahụ na nkata. Kpatụ ya maka ihuchalụ, wee pịa na ellipsis nke dị na akuku aka nri elu. Na menu nke mepere, họrọ Chekwaa na gallery ma, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, nye ngwa maka ikike iji banye n'ụlọ.

  6. Dị ka ọ dị na mbụ, ịnwere ike ịchọta foto ebudatara na folda ọzọ (Android) ma ọ bụ na igwefoto igwefoto (iPhone).

    Ọ dị nnọọ mfe nbudata foto site na Instagram site na iji ozi Telegram a ma ama. Workszọ a na arụ ọrụ ọfụma na ngwaọrụ gam akporo na iOS, nke bụ iPhone na iPad, ya mere anyị ji were ya dị ka ihe ngwọta zuru ụwa ọnụ maka ọrụ anyị taa. Ugbu a, ka anyị gaa na pụrụ iche maka ikpo okwu nke ọ bụla ma na-enye ụzọ ndị ọzọ ohere.

Gam akporo

Thezọ kachasị mfe iji budata foto site na Instagram na ama ma ọ bụ mbadamba na gam akporo bụ iji ngwa ndị ibudatara pụrụ iche. N'ihe banyere Google Play Market buru ibu, enwere ọtụtụ n'ime ndị a, mana anyị ga-atụle naanị abụọ n'ime ha - ndị gosipụtara nke ọma na ha n'etiti ndị ọrụ.

Eachzọ ọ bụla dị n'okpuru a gụnyere ịnweta njikọ na mbipụta na ntanetị mmekọrịta, yabụ, nke mbụ, chọpụta otu esi eme nke a.

  1. Mepee Instagram ma hụ n’ime ya post nke ịchọrọ ibudata foto.
  2. Kpatụ na isi ihe atọ dị na akuku aka nri elu nke ndekọ.
  3. Họrọ ihe Detuo njikọ.

1zọ 1: FastSave maka Instagram

Ngwa dị mfe ma dị mma maka nbudata foto na vidiyo site na Instagram.

Budata FastSave maka Instagram na Google Play Store

  1. Iji njikọ dị n'elu, “Wụnye” Ngwa na ngwaọrụ mkpanaka gị "Mepee" ya.

    Nyochaa usoro iji usoro nzọụkwụ anyị.
  2. Nịm igwegharị ka ọ rụọ ọrụ "Ọrụ ngwa ngwa"ọ bụrụ na enwere nkwarụ ya na mbụ, pịa pịa bọtịnụ "Mepee Instagram".
  3. Na ngwa netwọdị mmekọrịta na-emepe, gaa na mbipụta ahụ ịchọrọ ịchekwa. Detuo njikọ ahụ na ya dị ka akọwara n'elu.
  4. Laghachi na FastSave wee pịa bọtịnụ ya na ihuenyo ya "Ihe nbudata m" - foto ebugote ga-adị na ngalaba a.
  5. Alsonwekwara ike ịchọta ya na folda emere site na ngwa ahụ, enwere ike ịnweta ya site na ọkọlọtọ ọ bụla ma ọ bụ onye njikwa faili atọ ọzọ.

Usoro 2: Instg Download

Zọ ọzọ dị mma maka nsogbu anyị taa, na-arụ ọrụ na usoro dịtụ iche na nke a na-ahụkarị na ngalaba a.

Budata Instg Download na Google Play Store

  1. Wụnye ngwa ahụ, bido ya ma nye gị ohere iji nweta foto, ọtụtụ mgbasa na faịlụ na ngwaọrụ site na ịpị “Nye ohere” na mpio popup.
  2. Tapawa njikọ ederede mbụ na ntinye site na netwọọdụ mmekọrịta ma bido nchọta ya site na ịme ọpịpị "Lelee URL"mgbe ahụ chere maka nkwenye iji wuchaa.
  3. Ozugbo onyonyo mepere maka nlele, ịnwere ike ibudata ya na ngwaọrụ mkpanaka gị. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ “Chekwa Foto”ma "Download" na mpio popup. Ọ bụrụ na-ịchọrọ, ị nwekwara ike ịgbanwe folda ahụ maka ịchekwa foto ma nye ya aha dị iche na nke ọkọlọtọ. Dị ka ọ dị n'ihe banyere FastSave maka Instagram tụlere n'elu, ị nwere ike ịnweta mbipụta ndị ebudatara site na iji Instg Download ma site na menu ya na site na onye njikwa faili.
  4. Na mgbakwunye na ngwa abụọ anyị jibu dịka ọmụmaatụ, enwere ọtụtụ ndị ọzọ na thelọ Ahịa Google Play nke na-arụ ọrụ dị ka otu algorithm nke ngwọta nke na-enye ike ibudata foto site na Instagram gaa na smartphones na Android na gam akporo.

IOS

Ngwaọrụ Apple nwekwara ikike ibudata foto site na Instagram. Agbanyeghị, n'ihi mmechi nke sistemu sistemu a yana iwu siri ike na Storelọ Ahịa Ngwa, ọ dịghị nfe ịchọrọ idozi nsogbu kwesịrị ekwesị, ọkachasị ma ọ bụrụ na anyị na-ekwu maka ngwa mkpanaka. Ma, enwere otu, ebe enwere nkwado ndabere, nhọrọ nchekwa, nke na-egosi arịrịọ maka ọrụ ịntanetị.

Usoro 1: Ngwa InstaSave

Eleghị anya ngwa kachasị ewu ewu maka nbudata foto na vidiyo site na Instagram, aha nke na-ekwu maka onwe ya. Wụnye ya na Storelọ Ahịa ngwa, wee detuo njikọ ahụ na mbipụta ahụ na netwọọdụ mmekọrịta ị na-eme atụmatụ ị bulite na ngwaọrụ iOS gị. Ọzọ, bido InstaSave, pịnye ya na ngalaba nchọcha nke dị na ihuenyo ya bụ URL nke dị na bọọdụ ahụ, jiri bọtịnụ nlele onyonyo, wee budata ya. Maka ozi zuru ezu banyere otu esi arụ usoro a, tụọ isiokwu dị n'okpuru. Na mgbakwunye, ọ na-atụle ụzọ ndị ọzọ iji dozie nsogbu anyị, nke etinyere na iPhone na kọmputa.

Gụkwuo: Budata foto site na Instagram na iPhone site na iji InstaSave

Usoro 2: iGrab.ru Ọrụ ntanetị

Saịtị a na-arụ ọrụ n'otu ụkpụrụ ahụ dị ka ngwa maka nbudata foto - dị nnọọ detuo njikọ ahụ na post ahụ, mepee isi peeji nke ọrụ weebụ n'ime ihe nchọgharị mkpanaaka, pinye adresị natara n'ime ogwe ọchụchọ ma pịa. Chọta. Ozugbo achọtara ma gosipụta ihe onyonyo a, ịnwere ike ibudata ya, nke enyere ya bọtịnụ iche. Ọ bụ ihe kwesịrị ịrịba ama na iGrab.ru dị ọ bụghị naanị na ngwaọrụ iOS, kamakwa na kọmputa nwere Windows, Linux na macOS, yana na ngwaọrụ gam akporo. Na nkọwapụta zuru ezu, anyị tụlere algorithm maka ojiji ya n'otu akwụkwọ dị iche, nke anyị na-atụ aro ịmara ya.

Gụkwuo: Budata foto site na Instagram na iPhone site na iji ọrụ ịntanetị

Mmechi

Dịka ị siri hụ, ịnwere ike ibudata foto Instagram na ekwentị gị n'ọtụtụ ụzọ. Ọ dịịrị gị ikpebi onye ị ga - ahọrọ - iji ma ọ bụ emebere gị naanị maka otu igwe eji ekwu okwu igwe (iOS ma ọ bụ gam akporo).

Pin
Send
Share
Send