Mepụta nseta ihuenyo site na Yandex Disk

Pin
Send
Share
Send


Ngwa Yandex Disk, na mgbakwunye na ọrụ ndị bụ isi, na-enye ike ịmepụta nseta ihuenyo. Can nwere ike "ịse foto" ma ihu niile na mpaghara ahọrọ. A na-ebudata ihuenyo niile na Disk ozugbo.

Nseta ihuenyo zuru oke site na ịpị igodo PrtScr, na iji wepu mpaghara ahọpụtara, ịkwesịrị ịme nseta ihuenyo site na mkpirisi ụzọ nke mmemme ahụ mebere, ma ọ bụ jiri igodo ọkụ (lee anya n'okpuru).


A ga-ewere foto ga - emepe emepe faịlị nọ n'ọrụ jiri igodo eji jide Alt (Alt + PrtScr).

A na-enyo enyo enyo nke mpaghara ihuenyo na menu mmemme. Iji mee nke a, pịa akara ngosi na draịva sisti wee pịa njikọ ahụ "Were nseta ihuenyo”.

Anụ ọkụ

Maka mma na ịchekwa oge, ngwa a na-enye maka iji igodo ọkụ.

Iji ngwa ngwa ime:
1. Nseta ihuenyo nke mpaghara - Mgbanwe + Ctrl + 1.
2. Nweta njikọ ọhaneze ozugbo ịmepụtachara ihuenyo - Mgbanwe + Ctrl + 2.
3. Nseta ihuenyo zuru - Mgbanwe + Ctrl + 3.
4. Ihuenyo nke windo nọ n'ọrụ - Mgbanwe + Ctrl + 4.

Onye nchịkọta akụkọ

Mepụta nseta ihuenyo mepere na Editor. N'ebe a ị nwere ike ịkọ ihe omuma, tinye akụ, ederede, na-esere ya na akara, kpughee mpaghara ahọrọ.
Nwekwara ike hazie ọdịdị nke akụ na ụdị, dozie ahịrị na agba maka ha.

N'iji bọtịnụ dị na ala ala, enwere ike i coomi ihuenyo emechara na mpịakọta ahụ, chekwaa na nseta ihuenyo na Yandex Disk, ma ọ bụ nnata (depụtaghachiri na bọọdụ ahụ) na njikọ ọha na faịlụ ahụ.

Onye nchịkọta akụkọ nwere ọrụ nke ịgbakwunye onyonyo ọ bụla na nseta ihuenyo ahụ. A dọrọ ihe oyiyi achọrọ na mpio arụ ọrụ ma dezie ya ka ọ bụla ọzọ.

Ọ bụrụ na ọ dị mkpa ịhazigharị nseta ihuenyo echekwara, ịkwesịrị imepe menu mmemme ahụ na traya ahụ, chọta ihe oyiyi ahụ wee pịa. Dezie.

Ntọala

Hụ kwa: Otu esi melite Yandex Disk

A na-echekwa nseta ihuenyo dị na usoro ahụ na ndabara PNG. Iji gbanwee usoro, gaa na ntọala, mepee taabụ "Nseta ihuenyo", ma họrọ usoro dị iche na listi ndọrọ (Jpeg).


A na-ahazi hotkey n'otu taabụ. Iji wepu ma ọ bụ gbanwee njikọta, ịkwesịrị pịa obe na-esote ya. Njikọ ga-apụ n'anya.

Wee pịa ugbo efu ma tinye ihe ndi ozo.

Ngwa Yandex Disk nyere anyị nseta ihuenyo dị mma. A na-ebugote eserese niile na sava diski ozugbo enwere ike ịnweta ndị enyi na ndị ọrụ ibe.

Pin
Send
Share
Send