FriGate maka Mozilla Firefox: ịgaghachi mkpọchi ntanetị

Pin
Send
Share
Send


N'iburu n'uche na onye na-eweta ihe ndozi ma ọ bụ onye nchịkwa usoro egbochila akụ ịntanetị gị kachasị amasị gị, iwu ejighi gị ichefu ihe ndị a. Mgbakwunye ziri ezi arụnyere maka ihe nchọgharị Mozilla Firefox ga-agabiga mkpọchi ndị dị otú ahụ.

friGate bụ otu n’ime ndọtị nchọgharị kachasị mma maka Mozilla Firefox nke na-enye gị ohere ịnweta saịtị ndị egbochiri site na ijikọ na sava proxy nke na-agbanwe ezigbo adreesị IP gị.

Iche iche nke mgbakwunye a na eziokwu na ọ naghị agafe saịtị niile site na ndị proxies ya, gụnyere ndị enwere ike ịnweta, mana na-enyocha saịtị ahụ maka nnweta, mgbe nke a friGate algorithm kpebiri ma ọ gaghị ekwe ka proxy rụọ ọrụ.

Etu esi ewunye friGate maka Mozilla Firefox?

Iji wụnye Freegate maka Mazila, soro njikọ na njedebe nke isiokwu wee họrọ "friGate maka Mozilla Firefox".

A ga-atụgharịgharị gị n'ụlọ ahịa gọọmentị Mozilla Firefox na ibe ndọtị, ebe ịkwesịrị pịa bọtịnụ "Tinye na Firefox".

Ihe nchọgharị ahụ ga-amalite nbudata ihe mgbakwunye ahụ, emesịa a ga-agwa gị ka ị tinye ya na Firefox site na ịpị bọtịnụ ahụ Wụnye.

Iji mezue ntinye nke friGate, ị ga-amalitegharị ihe nchọgharị gị, na-ekwenye n'onyinye a.

Etinyego mgbakwunye friGate na ihe nchọgharị gị, dị ka egosipụtara site na mgbakwunye mgbakwunye mini dị na akuku aka nri nke Firefox.

Etu esi eji friGate?

Iji mepee ntọala friGate, ị ga-pịa akara ngosi ndọtị, mgbe nke a gasịrị windo kwekọrọ.

Ọrụ friGate bụ ịgbakwunye saịtị nke onye na-eweta ma ọ bụ onye nchịkwa usoro na-egbochi oge niile na ndepụta friGate.

Iji mee nke a, site na ịga na saịtị saịtị, gaa na menu friGate gaa na ihe ahụ "Saịtị ahụ esighi na listi" - "Tinye saịtị na ndepụta ahụ".

Ozugbo agbakwunyere saịtị na ndepụta ahụ, friGate ga-ekpebi nnweta ya, nke pụtara na ọ bụrụ na egbochi saịtị ahụ, ndọtị ahụ ga-ejikọ na sava proxy ozugbo.

Na menu ntọala, ahịrị nke abụọ ịnwere ike ịgbanwe sava proxy, i.e. Họrọ mba nke adreesị IP gị ga-abụ nke ya.

Ihe mgbakwunye FriGate na-enye gị ohere ịtọlite ​​otu obodo maka saịtị niile, kọọkwa otu akọwapụtara maka saịtị ahọpụtara.

Dịka ọmụmaatụ, akụ ị na-emepe naanị na-arụ ọrụ na United States. Na nke a, ị ga-aga na peeji nke saịtị ahụ, wee họrọ ihe ahụ na friGate "Saịtị a bụ naanị site na US".

Ahịrị nke atọ dị na friGate bụ ihe ahụ "Kwado mkpanaaka turbo".

Ihe a ga - aba uru karie ma oburu na i bu onye ntanetị n’enyeghi ego. Site na ịgbalite turbo mkpakọ, friGate ga-agafe saịtị niile site na onye nnọchi anya, belata nha nke onyinyo ahụ na-esite na mpịachi ihe onyonyo, vidiyo na ihe ndị ọzọ dị na ibe ahụ.

Biko mara na turbo-compulsation maka ụbọchị taa dị na ule nnwale, ma yabụ ị nwere ike zute ọrụ na-adịghị akwụsi ike.

Laghachi menu ntọala ọzọ. Ihe "Kwado aha nzuzo (anaghị atụ aro)" - Nke a bụ nnukwu akụrụngwa maka ịgbagha ahụhụ na-ewu ewu na-adịkarị na saịtị niile. Nchịkọta ndị a na-anakọta ozi niile nwere mmasị na ndị ọrụ (ịga, mmasị, okike, afọ na ọtụtụ ihe ndị ọzọ), na-anakọta ọnụ ọgụgụ buru ibu.

Site na ndabara, friGate na-enyocha nnweta saịtị na ndepụta ahụ. Ọ bụrụ na ịchọrọ proxy iji rụọ ọrụ oge niile, mgbe ahụ na ọrụ gị na ntọala mgbakwunye bụ ihe "Kwado proxies maka saịtị niile" na "Kwado proxies maka saịtị edepụtara".

Mgbe friGate achọghịzi, ịnwe ike itinye friGate mgbakwunye. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ dị na menu "Gbanyụọ friGate". A na-emegharị FriGate n'otu menu.

friGate bu otutu VPN anwaleola maka Mozilla Firefox. Site na ya, ị gaghị enwe ihe mgbochi na Internetntanetị.

Budata frigate n'efu

Budata mmemme kachasị ọhụrụ na saịtị gọọmentị

Pin
Send
Share
Send