Etu esi ebufe Foto site na iPhone, iPod ma obu iPad na Computer

Pin
Send
Share
Send


iTunes bụ ihe mgbasa ozi ama ama maka ikpokọta kọmputa maka Windows na Mac OS, nke a na-ejikarị ejikwa ngwaọrụ Apple. Taa, anyị ga-atụle usoro ga-enyere gị aka ịnyefe foto site na ngwaọrụ Apple na kọmputa.

A na-ejikarị iTunes maka Windows jikwaa ngwaọrụ Apple. Site na enyemaka nke usoro ihe omume a ị nwere ike rụọ ọrụ ọ bụla metụtara ịnyefe ozi na ngwaọrụ na ngwaọrụ, mana ngalaba ahụ nwere foto, ọ bụrụ na ị chọpụtala, na-efu ebe a.

Olee otú nyefee foto site na iPhone na kọmputa?

Ọ dabara nke ọma, iji nyefee foto site na iPhone na kọmputa, ọ dịghị anyị mkpa ịmalite iji igwe ihe nkesa iTunes. N'ọnọdụ anyị, enwere ike imechi mmemme a - anyị agaghị achọ ya.

1. Jiri eriri USB jikọta ngwaọrụ Apple gị na kọmputa gị. Mepee ngwaọrụ ahụ, jide n'aka na ị ga-abanye paswọọdụ. Ọ bụrụ na ndị iPhone na-ajụ ma ịtụkwasị komputa ahụ obi, ị ga-ekwenye n'eziokwu.

2. Mepee Windows Explorer na kọmputa gị. N'etiti draịva mbugharị ị ga - ahụ aha ngwaọrụ gị. Meghee ya.

3. Na windo ọzọ, nchekwa ga na-eche gị "Nchekwa Ime". Ikwesiri imeghe ya.

4. Are nọ na ebe nchekwa nke ngwaọrụ. Ebe ọ bụ na ịnwere ike ijikwa foto na vidiyo site na Windows Explorer, na windo na-esote otu nchekwa ga-echere gị "DCIM". O nwere ike ịbụ ihe ọzọ dịkwa mkpa imepe emepe.

5. N'ikpeazụ, ihuenyo gị ga-egosipụta foto na foto dị na ngwaọrụ gị. Biko mara na ebe a, na mgbakwunye na eserese na vidiyo e mere na ngwaọrụ, enwerekwa eserese ndị ebudatara na iPhone site na ndị ọzọ.

Iji nyefee foto na kọmputa, ịchọrọ ị họrọ ha (ịnwere ike iji ha niile họrọ otu mgbe n'otu oge Ctrl + A ma ọ bụ họrọ foto dị iche iche site na iji igodo Ctrl), wee pịa nchikota igodo Ctrl + C. Mgbe nke ahụ gasị, mepee folda nke ga-ebufe foto ndị ahụ, pịa njikọta igodo Ctrl + V. Mgbe oge ụfọdụ gasịrị, a ga-ebufere foto ndị ahụ na kọmputa na-aga nke ọma.

Ọ bụrụ na-ejighi eriri USB jikọọ ngwaọrụ ahụ na kọmpụta, enwere ike ibugharị foto na kọmputa site na iji nchekwa igwe ojii, dịka iCloud ma ọ bụ Dropbox.

Budata Dropbox

Anyị nwere olile anya na anyị enyerela gị aka n’okwu banyere ịnyefe foto site na ngwaọrụ Apple gị na kọmputa gị.

Pin
Send
Share
Send