Ọchịagha zuru oke: mee ka visibel zoro ezo zoo

Pin
Send
Share
Send

Na sistemụ arụmọrụ Windows, enwere ọrụ dị ka ịzobe visibiliti na nchekwa ya. Nke a ga - enyere gị aka ịchebe data nzuzo na - apụ n'anya, ọ bụ ezie na iji gbochie ebumnuche obi ọjọọ banyere ozi bara uru, ọ ka mma iji nchebe siri ike karị. Ọrụ kachasị mkpa nke ọrụ a na - arụ ọrụ bụ ihe a na - akpọ "nchebe n'aka onye nzuzu", ya bụ, site na ebumnuche nke onye ọrụ ahụ n'onwe ya na - emebi usoro. Ya mere, ọtụtụ faịlụ sistem na-ezobe na mbido mgbe nrụnye.

Mana, ndị ọrụ dị elu karịa mgbe ụfọdụ kwesịrị ime ka visibilụ nke faịlụ zoro ezo rụọ ọrụ ụfọdụ. Ka anyị hụ otu esi eme nke a na programmụ Total.

Budata ụdị komputa nke kacha ọhụrụ

Kwado gosiputa faịlụ zoro ezo

Iji gosipụta faịlụ zoro ezo na mmemme Total Command, pịa "ngalaba nhazi" nke menu ahịrị elu. N'ime listi na-egosi, họrọ "Ntọala".

Window mmapụta gosiputara n’ime nke anyi n’eru n’ime ihe “ọdịnaya nke ogwe”.

Na-esote, lelee igbe "Gosi faịlụ zoro ezo."

Ugbu a, anyị ga-ahụ folda nchekwa na faịlụ. Ejiri akara ngosi mee ha.

Mee ngbanwe n'etiti ụdịrị

Ma, ọ bụrụ na onye ọrụ ga-agbanwekarị n'etiti ọkọlọtọ mode na ọnọdụ maka ikiri faịlụ zoro ezo, ime nke a mgbe niile site na menu adịghị mma. N'okwu a, ọ ga-abụ ihe ezi uche dị na ya ịme ọrụ a ka ọ bụrụ bọtịnụ iche na toolbar. Yak ise nte ekemede ndinam emi.

Anyị pịa aka nri na toolbar, yana na menu onodu egosiputara, hota ihe “Dezie”.

Na-esochi nke a, windo ntọala toolbar ga-emepe. Pinye aka na ihe obula di n’elu akuku nke mpio.

Dịka ị pụrụ ịhụ, mgbe nke a gasịrị, ọtụtụ ihe ndị ọzọ na - apụta na ala windo ahụ. N'ime ha, anyị na-achọ akara ngosi na nọmba 44, dị ka egosipụtara na nseta ihuenyo n'okpuru.

Mgbe ahụ, pịa bọtịnụ na-abụghị ihe e dere ede "Otu".

N'ime listi na-egosi na ngalaba “Lee”, chọọ maka iwu cm_SwitchHidSys (na-egosi faịlụ zoro ezo na sistemụ), pịa ya, wee pịa bọtịnụ "OK". Ma ọ bụ naanị pịa iwu a na windo site na i byomi.

Mgbe data juputara, pịa pịa bọtịnụ "OK" na windo ntọala ngwaọrụ.

Dịka ị pụrụ ịhụ, akara ngosi maka ịgbanwee n'etiti nlele na-egosi na igosi faịlụ zoro ezo pụtara na toolbar. Ugbu a, ọ ga-ekwe omume ịgbanwe n'etiti ụdịdị site na ịpị akara ngosi a.

Settọlite ​​ngosipụta nke faịlụ zoro ezo na Ọchịagha Total esighi ike ma ọ bụrụ na ị maara usoro ziri ezi nke ihe omume. Ma ọ bụghị ya, enwere ike iwe ogologo oge ma ọ bụrụ na ịchọọ maka ọrụ achọrọ na ntọala mmemme niile na enweghị usoro. Mana, n'ihi ntuziaka a, ọrụ a ghọrọ nke mbụ. Y’oburu n’ibubata ngbanwe n’agbata udiri ihe n’ime ihe nchikota ndiagha komputa ya na bọtịnụ dị iche, mgbe ahụ usoro maka ịgbanwe ha ga-adịkwa mma ma dịkwa mfe.

Pin
Send
Share
Send