Ndekọ Onyinye Ederede Ntaneti 3.0.45.1027

Pin
Send
Share
Send


Gịnị kwesịrị ịbụ mmemme iji weghara vidiyo site na enyo? Dị mfe, nghọta, kompeni, na arụpụta ọrụ na, n'ezie, arụ ọrụ. Ihe mmemme a na-enyocha ihe nlere a na-ahụ maka vidiyo a na-enyocha ihe niile, a ga-atụle n'isiokwu a

Ndekọ Onyoonye onyonyo na ntanetị bụ ngwaọrụ dị mfe ma nwekwaa nnwereonwe ọ bụla maka iwere vidiyo na nseta ihuenyo site na kọmputa. Ihe omume a bu ihe ama ama, nke mbu, maka n’ezie na enwere oru zuru oke o nwere obere windo na-aru oru, nke dabara adaba maka oru ndi ozo.

Anyị na-adụ gị ọdụ ka ị hụ: Mmemme ndị ọzọ maka ịdekọ vidiyo site na enyo kọmputa

Ijide ihe osise

Ndekọ Onyoonye onyonyo na-akwụghị ụgwọ ozugbo ị na-enyo enyo nke mpaghara aka ike, windo na-arụ ọrụ, yana ihuenyo niile. Mgbe imechara nseta ihuenyo, a ga-echekwa ihe onyonyo a na ndabara na nchekwa "Foto" di na komputa.

Ntanye vidiyo

Ọrụ njide vidiyo ahụ na-arụkwa ọrụ yiri nke ihe osise. Naanị ị ga - ahọrọ ọrụ achọrọ, dabere na mpaghara a ga - edekọ na vidiyo ahụ, emesịa ihe omume ahụ ga - amalite agbapụ. Site na ndabara, a ga-echekwa vidiyo okokụre na nchekwa "Video" nke ọkọlọtọ.

Settọ nchekwa iji chekwaa faịlụ

Dịka e kwuru n’elu, na ndabara, atumatu a na-echekwaa faịlụ ndị mepụtara na folda nchekwa “Ihe oyiyi” na “Video”. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ịnwere ike itinyegharị folda ndị a.

Gosi ma ọ bụ zoo cursor òké

Ọtụtụ mgbe, iji mepụta ntuziaka, ịkwesịrị igosi cursor òké. Site na imepe menu mmemme, n'oge ọ bụla ị nwere ike igosi ma ọ bụ zoo ngosipụta nke kọlọ òké na vidiyo na nseta ihuenyo.

Ntọala nke ọdịyo na vidiyo

N'ime ntọala mmemme, atọrọ ogo maka ihe agba.

Nhọrọ usoro onyonyo

Site na ndabara, a na-echekwa nseta ihuenyo emepụtara n'ụdị "PNG". Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, enwere ike ịgbanwe usoro a ka ọ bụrụ JPG, PDF, BMP ma ọ bụ TIF.

Gbuo oge tupu ejide gi

Ọ bụrụ n’ịkwesiri iwere nseta ihuenyo n’oge, i.e. ịpị bọtịnụ ahụ ole na ole sekọnd ga-agbatị, mgbe nke a gachara eserese, mgbe ahụ atọrọ ọrụ a na ntọala mmemme na taabụ "Isi".

Edekọ ọdịyo

N'ime usoro iwere vidiyo, enwere ike ịde vidiyo site na ụda sistemu ma site na igwe okwu. Nhọrọ ndị a nwere ike ịrụ ọrụ n'otu oge ma ọ bụ gbanyụọ gị oge nghọta gị.

Editor akpa mmalite

Ọ bụrụ n ’ị lelee nhọrọ“ Mepee nchịkọta akụkọ mgbe ịdekọsịrị ”na ntọala mmemme ahụ, mgbe emesịrị ịmepụta nseta ihuenyo, a ga-emepe foto ahụ na akpaghị aka na nchịkọta akụkọ ndabara gị dịka ọmụmaatụ, na agba.

Uru nke ndekọ vidiyo Onyunyo:

1. Obere windo mmemme dị mfe ma dị ntakịrị;

2. Nchịkwa nchịkwa;

3. Ihe omume a na-ekesa kpamkpam n'efu.

Ọdịmma ọghọm nke Ndekọ Onyonyo Na-akwụghị Ego:

1. Ihe omume a na-arụ n’elu windo niile na enweghị ike iwepu nhọrọ a;

2. N'oge nrụnye, ma ọ bụrụ na ijụrụ n’oge, a ga-etinye ngwaahịa mgbasa ozi ndị ọzọ.

Ndị mmepe nke Ndekọ Onyonyo Na-ahụ Maka Ego Ego emeela mgbalị niile iji mee ka interface ihe omume dị mfe iji weghara vidiyo na nseta ihuenyo n'ụzọ dabara adaba. Dịka nsonaazụ, usoro mmemme ahụ dịkwa mfe iji.

Budata Video Video Na-edekọ Onyunyo n'efu

Budata mmemme kachasị ọhụrụ na saịtị gọọmentị

Lelee mmemme a:

★ ★ ★ ★ ★
Ikwu ọkwa: 4.50 n’ime 5 (2 votes)

Mmemme na atọrọ yiri:

Onye na-edekọ ihuenyo Icecream OCam Screen Recorder Ihe Ntụgharị Hamster Free Video Ihe Ntụgharị Ndekọ Ọkwa MP3

Kekọrịta ederede na netwọkụ mmekọrịta:
Ndekọ Onyoonye onyonyo n'efu bụ mmemme n'efu nke nwere ọtụtụ akụrụngwa maka ịdekọ vidiyo site na enyo na ịmepụta nseta ihuenyo. Enwere ngwaọrụ ndị bụ isi maka ịdezi faịlụ.
★ ★ ★ ★ ★
Ikwu ọkwa: 4.50 n’ime 5 (2 votes)
Sistem: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Udi: Nyocha Mmemme
Onye Mmepụta: DVDVideoSoft
Akwụ ụgwọ: n'efu
Size: 47 MB
Asụsụ: Russian
:Dị: 3.0.45.1027

Pin
Send
Share
Send