Mgbakwunye ihe nchọgharị 5 Opera nke amara maka VKontakte

Pin
Send
Share
Send

VKontakte na-elekọta mmadụ abụghị naanị otu n'ime ihe ndị nrụọrụ weebụ kachasị ama na Russia, kamakwa n'ụwa. Ọtụtụ nde mmadụ na-eji ọrụ ya. Ọ bụghị ihe ijuanya na ndị mmepe, site na enyemaka nke ihe mgbakwunye dị iche iche, chọrọ ijikọ ihe nchọgharị na netwọkụ mmekọrịta a. Ka anyị leba anya na ndọtị ndị kachasị ewu ewu maka ịrụ ọrụ na weebụsaịtị VKontakte na ihe nchọgharị Opera.

Wụnye ndọtị

Imirikiti ihe mgbakwunye maka ịrụ ọrụ na netwọk mmekọrịta VKontakte arụnyere n'otu aka ahụ maka ndọtị ndị ọzọ maka Opera - site na weebụsaịtị. N'ịkpọla menu nke usoro ihe omume, anyị na - eso usoro ihe edepụtara - "ndọtị" na "budata ndọtị".

Site na ịga na saịtị ndọtị, ịchọ onye tinye, ma ọ bụrụ na ịmara aha ya, ịnwere ike iji mpempe akwụkwọ nchọta pụrụ iche, ma ọ bụ site na ịkwaga na ngalaba "Social Networks", họrọ ndọtị ahụ site na nkọwa ya.

Iji wụnye ndọtị ahọpụtara, pịa na bọtịnụ nnukwu akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ "Tinye na Opera".

Mgbe emechara nwụnye, ihe edere na bọtịnụ ga-agbanwe gaa na “arụnyere”.

Mgbakwunye ama ama

Ugbu a, ka anyị lelee ihe ndọtị Opera kacha ewu ewu maka ịrụ ọrụ na netwọk mmekọrịta VKontakte, ma mụọ atụmatụ ha.

Vkopt

Mgbakwunye kachasị ama maka itinye aka na netwọ mmekọrịta VKontakte na ihe nchọgharị Opera bụ VkOpt. Nke a bụ ngwa ọrụ zuru oke nke jikọtara ọrụ na ihe nchọgharị weebụ dịka o kwere mee. Site na ndọtị a, ị nwere ike ịgbanwe atụmatụ nke ibe peeji VKontakte, dịka mmasị onye ọrụ si dị, na-esetịpụ ihe osise dị iche iche dị na okirikiri, m bụ ọnọdụ nke menu, wdg.

Ihe mgbakwunye ahụ na-enyere aka ịdọrọ ọfụma ọfụma, yana ibudata egwu na vidiyo si na VKontakte na kọmpụta, nke enweghị ike iji ngwaọrụ nchọgharị ọkọlọtọ eme ya. Na mgbakwunye, site na ntọala VkOpt, ị nwere ike ime ka ngosipụta nke ozi ndị ọzọ, dịka ọmụmaatụ, ozi gbasara ọba egwu.

Wụnye VkOpt maka Opera

Download Music VKontakte

Site na aha ndọtị a "Budata egwu VKontakte" ọrụ ya pụtara ozugbo. Nke a bụ mgbakwunye dị warara maka Opera, nke ezubere maka nbudata egwu egwu na kọmputa gị. Ihe ndọtị a nwetara bụ ndị ama ama n'ihi ịdị mfe nke iji ya arụ ọrụ. Iji budata faịlụ egwu na netwọ VKontakte a ma ama, dị pịa akara ngosi nke akụ aka, nke ndọtị ahụ na-ebute n'akụkụ egwu egwu ọ bụla na ọrụ mmekọrịta ọha na eze.

Ihe omuma VK ochie

Onu ogugu ndi n’eji oru ihe omuma nke VKontakte na anaghi adi nma. Maka ha, emepụtara ndọtị "Old Design VK", nke, site na ịpị otu bọtịnụ na toolbar, nwere ike iweghachi ihe ngosi gara aga nke oghere a ma ama na ihe nchọgharị Opera.

Onye na-agwa VKontakte

Emere Mgbakwunye Vkontakte Informer iji mee ka onye ọrụ mara ihe omume dị iche iche na netwọkụ mmekọrịta enyere, ọbụlagodi mgbe ọ nọ na saịtị ndị ọzọ. A na-egosi ihe omume niile na akara ngosi dị na toolbar Opera.

Ihe ndọtị a na-eme ka ị mata arịrịọ enyi ọhụrụ, ozi nkeonwe, akwụkwọ ịkpọ oku na ndị otu na egwuregwu, akara na foto na vidiyo, ihe masịrị na ihe ndị ọzọ. Ihe ihe omume g’emeghari ya ka onye tinye ya, onye ọrụ gha eme ya onwe ya na ntọala ya.

Kenzo VK

Mgbakwunye Kenzo VK nwere ọtụtụ atụmatụ bara uru. Ihe kachasị ha mkpa bụ ngosipụta nke bitrate maka egwu egwu na netwọ mmekọrịta VKontakte. Na mgbakwunye, mgbakwunye a na-ewepụ nkeji mgbasa, onyinye ndị enyi na-ewe iwe, nwere scrobbler, yana obere atụmatụ ndị ọzọ.

Nmepụta nke kachasị ewu ewu maka ịrụ ọrụ na netwọk mmekọrịta VKontakte na ihe nchọgharị Opera na mpaghara ndị akọwapụtara. N'otu oge, onye ọ bụla nọ na ngalaba "Social Networks" nke saịtị tinye-eme Opera Add-ons ga-enwe ike ịchọta ọtụtụ ndọtị ndị ọzọ maka ịmekọrịta ọnụ ụzọ Internet a ma ama.

Pin
Send
Share
Send