Etu esi edozi post na mgbidi VK

Pin
Send
Share
Send

Na mgbakwunye na ị na-ekwurịta okwu n'etiti ndị ọrụ na ozi nkeonwe, VKontakte na-elekọta mmadụ na-enye ohere iji gwa ọtụtụ ndị na - ege ntị na ndụ gị na ịkọkọrịta ihe na - atọ ụtọ. Edere ozi dị otu a na mgbidi - teepu nke nwere posts nke gị, akwụkwọ ndekọ sitere na post ọhaneze na post nke ndị enyị gị kere. Ka oge na-aga, ndị ọhụrụ na-agbada ihe ndekọ ochie wee fuo na teepu.

Iji gosipụta ihe dị n'etiti ozi niile ma debe ya n'isi mgbidi ahụ, agbanyeghị ụbọchị okike, enyere ohere nke 'idozi' ihe ndekọ ahụ. Ozi dị otú a ga-anọ na nri kacha elu, ma akwụkwọ ọhụụ na ntughari ga-apụta ozugbo n'okpuru ya. Mpempe akwụkwọ pinned pụtara na ndị ọbịa nke ibe gị, ma ihe edere na ya, agaghị ahapụ nke ọma.

Anyị na-edozi ihe ndekọ ahụ na mgbidi anyị

Ọ dị na nke gị - naanị ị nwere ike idozi ya na ndekọ nke aka gị, naanị na mgbidi nke gị.

  1. Na vk.com, mepee isi peeji nke profaịlụ gị, mgbidi dị na ya. Anyị na-ahọrọ ozi ọma ekeburu na mbụ ma ọ bụ dee ihe ọhụụ.
  2. Na ndekọ ahọpụtara n'okpuru aha anyị anyị na-ahụ ihe edere ede nke na-egosi oge mbipụta ozi a. Pịa ya otu oge.
  3. Mgbe nke ahụ gasị, arụmọrụ ndị ọzọ ga-emeghe, na-enye gị ohere idezi ntinye a. Ozugbo n'okpuru ndekọ ahụ anyị na-ahụ bọtịnụ "More" ma legide ya anya.
  4. Mgbe igodo nke dị bọtịnụ, menu ndido ga - egosi nke ị ga - pịa bọtịnụ ahụ "Idozi".

Ugbu a ntinye a ga-anọ na isi nri, ndị ọbịa niile na ibe gị ga-ahụ ya ozugbo. Saịtị ahụ na-egosi na a na-etinye ozi ahụ na ihe ederede kwekọrọ.

Ọ bụrụ na onye ọrụ chọrọ ịgbanwe otu pinned ndekọ na onye ọzọ, mgbe ahụ, o zuru ezu iji otu ndekọ ọzọ mee otu ihe ahụ, na-eleba anya na ọnọdụ egosipụtara na mbido isiokwu ahụ.

N'iji ọkwa a pịrị apị, onye ọrụ nwere ike isoro ndị enyi ya na ndị debanyere aha ya kerịta akụkọ na echiche dị mkpa, wepụta foto ma ọ bụ egwu mara mma, ma ọ bụ nye njikọ nke ihe ndị dị mkpa. Eninggbanye ọnụ a enweghị ụkpụrụ nke ekwesighi - ihe ndekọ a ga-anọ n’elu teepu ahụ ruo mgbe edobere ya ma ọ bụ jiri ọzọ dochie ya.

Pin
Send
Share
Send