Wepu aha na nzipu ozi mail.ru

Pin
Send
Share
Send

Ọtụtụ mgbe enwere ọnọdụ mgbe, mgbe ịdenye aha maka ọrụ, onye ọrụ debanyere aha akwụkwọ akụkọ, mana mgbe oge ụfọdụ, ozi a kwụsịrị inwe mmasị na ajụjụ na-ebilite: otu esi wepu aha na ụdị spam niile? Na Mail.ru, ị ga - eme nke a naanị ole na ole clicks.

Esi wepu aha na ozi nzipu ozi na Mail.ru

You nwere ike wepu aha site na nzipu ozi nke mgbasa ozi, ozi, na ọkwa dị iche iche site na iji ike nke ọrụ Mail.ru, yana iji saịtị ndị ọzọ.

1zọ 1: Iji ọrụ ndị ọzọ

Ekwesịrị iji usoro a ma ọ bụrụ na inwe ọtụtụ ndebanye aha ma jiri aka mepee mkpụrụ edemede ọ bụla ogologo oge na -agaghị agbagọ. Can nwere ike iji saịtị ndị ọzọ, dịka ọmụmaatụ, Unroll.Me, nke ga-emere gị ihe niile.

  1. Iji bido, pinye aka na njikọ a di elu ma gaa na isi akwukwo nke saiti. N'ebe a, ịchọrọ ịbanye na iji aha njirimara na paswọọdụ gị site na mail.ru.

  2. Mgbe ahụ ị ga - ahụ saịtị niile ebe inwetara akwụkwọ akụkọ. Họrọ ndị ị chọrọ wepu aha na pịa ma pịa bọtịnụ kwesịrị ekwesị.

Usoro 2: Wepu aha na Mail.ru

Iji bido, gaa na akaụntụ gị mepee ozi sitere na saịtị ahụ, nke ịchọrọ ịkwụsị ịnata ozi na mgbasa ozi. Pịgharịa gaa na ala nke ozi ahụ wee chọta bọtịnụ ahụ "Wepụ aha n'akwụkwọ akụkọ".

Na-adọrọ mmasị!
Ozi site na folda ahụ Amgha ha enweghị ụdị ihe odide ahụ, ebe ọ bụ na Mail.ru bot na-achọpụta spam na-akpaghị aka na wepụta aha gị n'akwụkwọ akụkọ.

Usoro 3: Nhazi nzacha

Nwekwara ike hazie ihe nzacha ma bupụ mkpụrụ edemede ozugbo ịchọrọghị Amgha ma obu "Obere".

  1. Iji mee nke a, gaa na ntọala ntọala akaụntụ gị n'iji menu mmapụta dị na akuku aka nri elu.

  2. Mgbe ahụ gaa na ngalaba Iwu Iwu ".

  3. Na peeji na-esote, ịnwere ike iji aka mepụta nzacha ma ọ bụ nyefee ikpe a na Mail.ru. Naanị pịa bọtịnụ ahụ. "Lelee akwụkwọ ozi" dabere na omume gị, ọrụ ahụ ga-enye gị ka ihichapụ mkpụrụedemede ị hichapụ n’agụghị agụ. Uru nke usoro a bụ na nzacha ahụ nwekwara ike idobe akwụkwọ ozi na folda dị iche iche, si otú a na-edenye ha (dịka ọmụmaatụ, "Nwepu ego", "Mmelite", "Netwọk mmekọrịta" na ndị ọzọ).

Ya mere, anyị nyochara otu ọ dị mfe ị wepu aha na mgbasa ozi na-akpasu iwe ma ọ bụ akụkọ na-enweghị mmasị na ole na ole nke bọtịnụ òké. Anyị nwere olile anya na ịnweghị nsogbu ọ bụla.

Pin
Send
Share
Send