Ighalo ulo akwukwo na komputa comctl32.dll

Pin
Send
Share
Send

Njehie nke sistemu metụtara na enweghi ọbá akwụkwọ dị ike comctl32.dll na - emekarị na Windows 7, mana nke a metụtakwara ụdị sistemụ arụmọrụ ndị ọzọ. Ọbá akwụkwọ a na-ese okwu nwere ọrụ maka igosipụta ihe eserese. Yabụ, ọ na - abụkarị oge ị na - achọ ịmalite ụdị egwuregwu, mana ọ na - apụtakwa mgbe ịmalite ma ọ bụ gbanyụọ kọmputa ahụ.

Etu esi edozi njehie ahụ

Comctl32.dll bụ akụkụ nke ngwugwu ngwanrọ kompeni Na-ahụkarị. Nwere ike idozi nsogbu ahụ na enweghị ya n'ụzọ dị iche iche: iji ngwa pụrụ iche, nwelite ọkwọ ụgbọ ala ma ọ bụ wụnye ọbá akwụkwọ ahụ na aka gị.

Usoro 1: DLL-Files.com Odeakwukwo

Ndị ahịa DLL-Files.com bụ ngwa na-enye gị ohere ibudata ma wụnye faịlụ DLL na-efu.

Budata DLL-Files.com Client

Iji ya dị mfe:

  1. Mepee mmemme ahụ ma banye na ihuenyo mbụ banye na nchọcha mmanya "comctl32.dll", mee ọchụchọ.
  2. Na nsonaazụ, pịa aha nke ọbá akwụkwọ chọrọ.
  3. Na mpio nkọwa nkọwa DLL, pịa Wụnyeọ bụrụ na ozi niile dakọtara na ọba akwụkwọ ị na-achọ.

Ozugbo ị mechara mmezu nke ntuziaka, itinye akpaka na ntinye nke ọba akwụkwọ dị egwu n'ime sistemụ ga-amalite. Mgbe ngwụcha nke usoro a gasịrị, a ga-ewepụ njehie niile metụtara enweghị faịlụ a.

Usoro 2: Mmelite ọkwọ ụgbọala

N'ihi eziokwu ahụ bụ na comctl32.dll bụ ọbá akwụkwọ ahụ maka mpaghara ihe eserese, mgbe ụfọdụ, ọ zuru iji imelite ọkwọ ụgbọ ala na kaadị vidiyo iji dozie njehie ahụ. Ekwesịrị ịme nke a naanị na weebụsaịtị nke onye nrụpụta, mana enwerekwa ohere iji sọftụwia pụrụ iche, dịka ọmụmaatụ, Ngwọta DriverPack. Ihe omume a na - enwe ike ịchọpụta ụdị nke ndị ọkwọ ụgbọala oge ochie wee melite ha. Nwere ike mara akwụkwọ ntuziaka ọrụ zuru ezu na weebụsaịtị anyị.

Gụkwuo: Mmemme Mmelite Ọkwọ ụgbọala

Usoro 3: Budata comctl32.dll

Nwere ike iwepu njehie jikọtara na enweghị comctl32.dll site na ibugharị ọbá akwụkwọ a ma kwaga ya na ndekọ achọrọ. Ọtụtụ mgbe, a chọrọ itinye faịlụ a na folda "System32.dll"dị na ndekọ usoro.

Mana dabere na ụdị sistemu arụmọrụ yana omimi ya, ndekọ ikpeazụ nwere ike ịdị iche. Nwere ike ịmatakwu akụkọ niile dabara na isiokwu dabara adaba na weebụsaịtị anyị. N'ọnọdụ ụfọdụ, ị nwekwara ike ịdebanye aha ọbá akwụkwọ na sistem. Ọ bụrụ na mgbe ịmegharị DLL njehie ahụ ka na-egosi, lelee ntuziaka maka ịdebanye aha ọba akwụkwọ dị egwu na sistemụ.

Pin
Send
Share
Send