Etu esi ebudata vidiyo site na Instagram

Pin
Send
Share
Send


Instagram bụ otu n'ime ọrụ ndị ama ama na-elekọta mmadụ, nke kachasị na-elekwasị anya bụ ibipụta foto pere mpe (oge niile na ọkwa 1: 1). Na mgbakwunye na foto, Instagram na-enye gị ohere ibipụta obere vidiyo. Banyere ihe enwere ụzọ iji budata vidiyo site na Instagram, a ga-atụle n'okpuru.

Ọrụ nke ibipụta vidiyo na Instagram pụtara ọtụtụ afọ karịa foto. Na mbu, oge nke vidiyo ebipụtara ekwesighi gafee 15 sekọnd, ka oge na-aga, o toro ogologo oge ruo otu nkeji. Ọ bụ ihe nwute, na ndabara, Instagram anaghị enye ikike ị bulite vidiyo na ama ma ọ bụ kọmputa, nke a bụ n'ezie ejikọtara ya na nchedo nwebiisinka nke ndị ọrụ ya. Agbanyeghị, enwere ụzọ zuru ezu nke usoro nbudata ndị ọzọ, nke a ga-atụle n'okpuru.

Usoro 1: iGrab.ru

Dị mfe na, nke kachasị mkpa, ịnwere ike ibudata vidiyo na ekwentị gị ma ọ bụ kọmputa ngwa ngwa na iji iGrab n'ịntanetị. N’okpuru, anyị ga-atụle n’ụzọ zuru ezu karị ka aga-esi ebudata nbudata ahụ.

Biko mara na nbudata vidiyo site na iji iGrab.ru enwere ike ịrụ naanị site na akaụntụ mepere emepe.

Chekwaa vidiyo na ekwenti

Iji budata vidiyo site na Instagram gaa na ebe nchekwa nke smartphone, ịkwesighi ibudata ngwa pụrụ iche, n'ihi na usoro ahụ niile ga-aga site na ihe nchọgharị ọ bụla.

  1. Nke mbu, ị kwesiri inweta njikọ na vidiyo ahụ, nke a ga-ebugo. Iji mee nke a, bute ngwa Instagram na ama gị, chọta ma mepee vidiyo achọrọ. Na akuku aka nri elu, pịa na akara ngosi ellipsis, wee họrọ Detuo njikọ.
  2. Ibido ihe nchọgharị weebụ ọ bụla etinyere na ngwaọrụ ahụ ma gaa na weebụsaịtị nke ọrụ ntanetị iGrab.ru. Will ga-akpali gị ozugbo itinye eriri njikọ na vidiyo ahụ, mgbe nke a gasịrị ị ga-ahọrọ bọtịnụ ahụ Chọta.
  3. Mgbe vidiyo pụtara na enyo, pịa bọtịnụ dị n'okpuru ya. "Budata faịlụ".
  4. A ga-etinye taabụ ọhụrụ nwere vidiyo na ihe nchọgharị ahụ na akpaghị aka. Y’oburu na enwe gam akporo OS OS, vidiyo a ga-ebudata ya n’ekwenti gi.
  5. Ọ bụrụ na onye nwe ya bụ ngwaọrụ ahụ dabere na iOS, ọrụ a ka na-agbagha agbagha, ebe ọ bụ na mechiri sistemụ arụmọrụ a agaghị ekwe ka ebugo vidiyo ahụ na ebe nchekwa ahụ. Mana enwere ike ịme nke a ma ọ bụrụ na etinyere Dropbox na ama. Iji mee nke a, kpatụ na ala nke windo ihe nchọgharị ahụ na bọtịnụ akọwapụtara na menu ndị ọzọ wee họrọ Chekwaa na Dropbox.
  6. Mgbe oge ụfọdụ gasịrị, vidiyo ahụ ga-apụta na folda Dropbox. Nanị ihe ga-adịrị gị bụ ịmalite ngwa Dropbox na ekwentị gị, pịa bọtịnụ menu ọzọ na akuku aka nri elu, wee pịa ihe ahụ. "Mbupụ".
  7. N'ikpeazụ, họrọ Chekwa vidiyo ma chere ka nbudata ahụ gwụchaa.

Vingchekwa vidiyo na kọmputa

N'otu aka ahụ, nbudata vidiyo site na iji ọrụ iGrab.ru nwere ike ịrụ na kọmputa.

  1. Ọzọkwa, ihe mbụ ịchọrọ iji nweta njikọ na vidiyo ahụ sitere na Instagram, nke akwadoro ibudata. Iji mee nke a, gaa na saịtị Instagram, mepee vidiyo achọrọ, wee detuo njikọ ahụ na ya.
  2. Gaa na ebe nrụọrụ weebụ ọrụ iGrab.ru na ihe nchọgharị. Tinye njikọ na vidiyo ahụ na kọlụm akọwapụtara, wee pịa bọtịnụ ahụ Chọta.
  3. Mgbe vidiyo gosiri na enyo, họrọ bọtịnụ dị n'okpuru ya. "Budata faịlụ".
  4. Ihe nchọgharị weebụ ahụ ga - amalite nbudata vidiyo ahụ na kọmputa ozugbo. Site na ndabara, nbudata na-eme na ọkọlọtọ nchekwa "Nbudata".

Usoro nke abụọ: budata koodu na kọmpụta gị na kọmputa gị

Na nyocha mbụ, usoro nbudata a nwere ike iyi obere ihe mgbagwoju anya, mana n'eziokwu, ihe niile dị mfe. Otu uru nke usoro a gụnyere ike ibudata na akaụntụ mechiri emechi (n'ezie, ọ bụrụ na ịdenye aha na peeji mechiri emechi na profaịlụ gị), yana enweghị mkpa iji ngwaọrụ ndị ọzọ (ma e wezụga ihe nchọgharị na onye editọ ederede ọ bụla).

  1. Yabụ, ị ga-aga na peeji nke ụdị websaịtị nke Instagram ma, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, mee ikike.
  2. Ozugbo emechara nbanye ahụ nke ọma, ịkwesịrị imepe vidiyo achọrọ, pịa aka ya wee họrọ ihe ahụ na menu ngosipụta egosipụtala. Choputa mmewere (ihe nwere ike ịkpọ iche, dịka ọmụmaatụ, Koodu Lelee ma obu ihe yiri ya).
  3. N'ọnọdụ anyị, egosiri koodu peeji ahụ na akara aka nri ihe nchọgharị weebụ. Kwesiri ịchọta otu akara ederede maka ibe a, yabụ kpoo nchọta ahụ site na mkpirisi keyboard Ctrl + F pịnye ụdị n’ime ajụjụ a “mp4” (n’aghotaghị okwu).
  4. Nchoputa mbu choputara ihe anyi choro. Pịa bọtịnụ aka ekpe gị wee pịa ya otu ugboro, wee pịa akara mkpirisi keyboard Ctrl + C maka i .omi.
  5. Ugbu a ọ bụla ederede editọ ọ bụla dị na kọmputa a na-egwu egwu - ọ nwere ike ịbụ ọkọlọtọ edeturu ma ọ bụ Okwu arụ ọrụ. Iji onye editọ mepere, mado ozi ndị e dekọtara na mbụ site na bọọlụ iji jikọtara ya Ctrl + V.
  6. Site na ozi etinyere, ị ga-enweta adresị maka clip a. Njikọ ahụ ga-adị ka nke a: //link_to_video.mp4. Ọ bụ akụkụ a nke koodu ịchọrọ idetuo (nke a na-ahụ nke ọma na nseta ihuenyo n'okpuru).
  7. Mepee ihe nchọgharị n'ime taabụ ọhụrụ ma pọọ ozi ndị depụtaghachiri n'ime ogwe adreesị. Pịa igodo Tinye. A ga-egosipụta mkpirisi gị na ihuenyo ahụ. Pịa aka na ya ma họrọ "Budata vidiyo" ma ọ bụ pịa na bọtịnụ yiri nke ahụ na paịlụ ihe nchọgharị weebụ, ọ bụrụ n'ezie, enwere otu.
  8. Nbudata ga-amalite. Ozugbo ebudata nbudata ahụ, ị ​​ga-ahụ faịlụ gị na kọmputa (na ndabara, a na-echekwa faịlụ niile na folda ọkọlọtọ "Nbudata").

Usoro 3: budata na kọmputa jiri ọrụ InstaGrab

Describedzọ akọwapụtara n’elu nwere ike iyi ihe siri ike nye gị, yabụ, enwere ike ime ka ọrụ ahụ dị mfe ma ọ bụrụ na ị na-eji ọrụ ntanetị pụrụ iche iji budata vidiyo site na Instagram na kọmputa gị.

Ihe dị njọ bụ na ọ gaghị ekwe omume ịme ikike na ibe ọrụ, nke pụtara na ịnweghị ike ibudata vidiyo site na akaụntụ mechiri emechi.

  1. Iji jiri ngwọta a, ị ga-ebu ụzọ gaa na peeji nke Instagram, chọta faịlụ vidiyo achọrọ, wee detuo njikọ njikọ ya na ogige adreesị.
  2. Ugbu a gaa na peeji InstaGrab. Tapawa njikọ ahụ n’ime ebe ọchụchọ a na saịtị ahụ, wee họrọ bọtịnụ ahụ Budata.
  3. Saịtị ahụ ga-ahụ vidiyo gị, mgbe ahụ n'okpuru ya ị ga - achọ pịa bọtịnụ ahụ "Budata vidiyo".
  4. A ga -emeghe taabụ ọhụrụ na ihe nchọgharị ahụ na-egosipụta ihe nbudata. Needkwesiri ị pịa aka nri na clip ma họrọ Chekwaa ma ọ bụ họrọ bọtịnụ a ozugbo ma ọ bụrụ na ihe nchọgharị weebụ gosipụtara ya na panel ya.

Usoro 4: ibudata vidiyo gaa na ama site na iji InstaSave

Na mbu, saịtị anyị ekwuola banyere otu ị ga - esi chekwaa foto site na iji ngwa InstaSave. Na mgbakwunye, ngwa ahụ na-enye gị ohere ibudata vidiyo nke ọma.

Biko mara na ngwa ahụ enweghị ike ịbanye na akaụntụ gị, nke pụtara na nbudata vidiyo site na profaịlụ mechiri emechi nke ị debanyere aha gị ga-akụ afọ n'ala.

  1. Nke mbu, oburu na etinyebeghi InstaSave na smartphone gi, ichota ya na Play Store ma obu ngwa ahia ma obu igbanye otu uzo ga - eduga na nbudata nbudata.
  2. Budata InstaSave App maka iPhone

    Budata InstaSave App maka gam akporo

  3. Mepee ngwa Instagram. Shouldkwesịrị ibu ụzọ depụta njikọ ahụ na vidiyo ahụ. Iji mee nke a, chọta vidiyo ahụ, pịa na akuku aka nri elu na akara ngosi nke ellipsis iji weta menu ozokwa, wee hota. Detuo njikọ.
  4. Ugbu a na-agba ọsọ InstaSave. N’ebe nchọta ịchọrọ ịpị njikọ ahụ edekọtara na mbụ wee pịa bọtịnụ ahụ Ihe nchoputa.
  5. Ngwa a ga - amalite ịchọ vidiyo. Mgbe ọ na-egosi na ihuenyo ahụ, naanị ị ga-enweta bọtịnụ ahụ “Chekwaa”.

Iszọ ọ bụla emepụtara atụmatụ a ga-ekwe nkwa ịchekwa vidiyo kachasị amasị gị na Instagram gaa na ekwentị gị ma ọ bụ kọmputa. Ọ bụrụ na ị ka nwere ajụjụ gbasara isiokwu a, hapụ ha na nkwupụta.

Pin
Send
Share
Send