Otu esi elele okwuntughe ndi echekwara na Google Chrome

Pin
Send
Share
Send

Otu njiri mara nke Google Chrome bu njiri chekwaa paswọọdụ. Nke a na-enye ohere, ka ị na-enye ikike ọzọ na saịtị ahụ, ịhapụ imebi oge ịbanye aha njirimara na paswọọdụ, n'ihi Ihe nchọgharị ahụ jiri ntụgharị dochie data a. Na mgbakwunye, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ịnwere ike ịhụ okwuntughe na Google Chrome ngwa ngwa.

Otu esi elele okwuntughe echekwara na Chrome

Oringchekwa okwuntughe na Google Chrome bụ usoro echekwabara, dịka a na-ezochi ozi niile. Mana ọ bụrụ na ịchọrọ na mberede ịchọpụta ebe echekwara okwuntughe na Chrome, mgbe ahụ anyị ga-atụle usoro a n'ụzọ zuru ezu n'okpuru. Dịka iwu, nke a ga - adị mkpa mgbe echefuru paswọọdụ na ụdị onwe ya na - arụ ọrụ ma ọ bụ na saịtị ahụ nwere ikike ugbu a, mana achọrọ ka ọ banye site na iji otu data ahụ site na ama ma ọ bụ ngwaọrụ ọzọ.

Usoro 1: Ntọala ihe nchọgharị

Standardzọ ọkọlọtọ esi lelee paswọọdụ ọ bụla echekwara na ihe nchọgharị weebụ a. N'otu oge ahụ, ejiri aka gị ehichapụ okwuntughe ma ọ bụ mgbe nhicha / iwegharị nke Chrome agaghị egosipụta n'ebe ahụ.

  1. Mepee menu ma gaa "Ntọala".
  2. Na ngọngọ nke mbụ, gaa na ngalaba ahụ Okwuntughe.
  3. Will ga-ahụ ndepụta saịtị niile echekwara echekwara paswọọdụ gị na kọmputa a. Ọ bụrụ na logins nọ na ngalaba ọha, wee lelee paswọọdụ, pịa akara ngosi.
  4. A ga-achọ ka ịbanye ozi akaụntụ Google / Windows gị, ọbụlagodi na itinyeghị koodu nche mgbe ị na-amalite OS. Na Windows 10, etinyere nke a dịka ụdị na nseta ihuenyo dị n'okpuru. Na mkpokọta, emepụtara usoro ahụ iji kpuchido ozi nzuzo site n'aka ndị nwere ohere na PC na ihe nchọgharị gị, gụnyere.
  5. Mgbe ịbanyechara ozi dị mkpa, a ga-egosipụta paswọọdụ maka saịtị ahọburu, na akara ngosi anya. Site na ịpị ọzọ, ị ga - ezochi paswọọdụ, nke, agbanyeghị, agaghịzi ahụ ya ozugbo ịmechie ntọala ntọala ahụ. Iji lelee okwuntughe nke abụọ na-esote ya, ị ga-abanye ozi akaụntụ Windows gị oge ọ bụla.

Echefula na ọ bụrụ na ijibu mmekọrịta tupu oge gara aga, enwere ike idobe okwuntughe na igwe ojii. Dịka iwu, nke a bara uru nye ndị ọrụ na-abanyeghị na akaụntụ Google ha ka emigharịrị ihe nchọgharị / sistemụ arụmọrụ. Echefula Kwado mmekọrịta, nke a na-emekwa na ntọala nchọgharị:

Hụ kwa: ingmepụta Akaụntụ Google

2zọ nke abụọ: Peeji Akaụntụ Google

Na mgbakwunye, enwere ike ịlele okwuntughe n'ụdị ntanetị nke akaụntụ Google gị. Dị ka o kwesịrị ịdị, usoro a dabara adaba maka ndị mepụtara akaụntụ Google na mbụ. Uru nke usoro a bụ usoro ndị a: ị ga-ahụ okwuntughe niile echekwara echekwara na profaịlụ Google gị; na mgbakwunye na nke a, a ga-egosipụta paswọọdụ echekwara na ngwaọrụ ndị ọzọ, dịka ọmụmaatụ, na ama na mbadamba.

  1. Gaa na ngalaba Okwuntughe site na usoro akọwapụtara n’elu.
  2. Pịa na njikọ Akaụntụ Google Site na ahịrị ederede gbasara ikiri ma jikwaa okwuntughe gị.
  3. Tinye paswọọdụ gị maka akaụntụ gị.
  4. Ilele koodu nche niile dị mfe karịa na Metzọ 1: ebe ọ bụ na ị banyere na akaụntụ Google gị, ịgaghị abanye na ntinye Windows oge ọ bụla. Ya mere, site na ịpị akara ngosi anya, ị nwere ike ịhụ nchikota ọ bụla ịbanye na saịtị ndị nwere mmasị.

Ugbu a ịmara otu esi elele okwuntughe echekwara na Google Chrome. Ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ itinyegharị ihe nchọgharị weebụ, echefukwala ịgbanye mmekọrịta tupu oge ị ga-eji ghara ijikọ mkpokọta ndị ahụ echekwara maka ịbanye na saịtị ahụ.

Pin
Send
Share
Send