Ntụgharị - mfe Ntụgharị vidiyo dị mfe na Russian

Pin
Send
Share
Send

Edeela m ihe karịrị otu ugboro banyere ndị na - agbanwe vidiyo dịgasị iche iche, oge a anyị ga - ekwu maka onye ọzọ - Convertilla. Ihe omume a bu ihe ama ama n’ihe abuo: o naghi etinye wunye ngwanrọ a na-achọghị na kọmputa gị (enwere ike ịhụ ya na ihe omume niile dị otú ahụ) yana ọ kachasị mfe iji.

Na iji Transilla, ị nwere ike ịgbanwe vidiyo site na na MP4, FLV, 3GP, MOV, WMV na MP3 (ọ bụrụ, dịka ọmụmaatụ, ịkwesịrị ịbelata ụda site na vidiyo). Ihe mmemme a nwekwara profaịlụ akọwapụtara maka gam akporo, iPhone na iPad, Sony PSP na PlayStation, XBOX 360 na ngwaọrụ ndị ọzọ na OS. Ihe omume a dakọtara na Windows 8 na 8.1, Windows 7 na XP. Hụ kwa: ndị ntụgharị vidiyo kachasị mma na Russian.

Wụnye ma jiri usoro ntụgharị vidiyo

Can nwere ike ibudata ụdị Russian a na-atụgharị vidiyo a n'efu na ibe gọọmentị: //convertilla.com/en/download.html. Nwụnye ya agaghị eweta nsogbu, pịa pịa "Ọzọ".

Mgbe ịmalite usoro ahụ, ị ​​ga - ahụ windo dị mfe nke ntụgharị niile na - ewere ọnọdụ.

Ihe mbu ị kwesiri igosipụta uzo nke faịlụ nke ichoro igbanwe (I nwekwara ike ịdeta faịlị na windo mmemme ahụ). Mgbe nke ahụ mechara - setịpụ usoro nke vidiyo ahụ esite, ogo ya na ogo ya. Ọ na-anọgide naanị pịa bọtịnụ "Convertka" iji nweta faịlụ ahụ na usoro ọhụrụ.

Na mgbakwunye, na taabụ "Ngwaọrụ" na ntughari vidiyo a, ị nwere ike ikwuputa maka ngwaọrụ zube iji gbanwee - Android, iPhone ma ọ bụ ụfọdụ ndị ọzọ. N'okwu a, ntụgharị ahụ ga-eji profaịlụ akọwapụtasịrị.

Nchigharị n’onwe ya na-eto ngwa ngwa (otu osila dị, na mmemme niile dị otu a, ọsọ a bụ otu, echeghị m na ebe a, anyị ga-ahụ ihe dị ọhụụ). A na - egwuri egwu faịlụ a na - arụ ọrụ na ngwaọrụ achọrọ na - enweghị nuances.

Na nchikota, oburu na ichoro ntughari vidiyo di mfe na Russian, n’enweghi otutu ntọala na oru ndi a na-ejikarịghi, mmemme Transilla n'efu bụ ezigbo nhọrọ maka ebumnuche ndị a.

Pin
Send
Share
Send