Skype njehie dxva2.dll

Pin
Send
Share
Send

Ọ bụrụ na, mgbe emelitere Skype na Windows XP (ma ọ bụ naanị ịwụnye mmemme ahụ site na saịtị gọọmentị), ị malitere ịnata ozi njehie: Njehie Fatal - Enwetaghị ọbá akwụkwọ dxva2.dll, na nkuzi a, m ga - egosi n'ụzọ zuru ezu otu esi edozi njehie ahụ wee kọwaa ihe ziri ezi. azụmaahịa.

Faịlị dxva2.dll bụ ụlọ ọba akwụkwọ DirectX Video Acceleration 2, na Windows XP akwadoghị teknụzụ a, agbanyeghị, ị ka nwere ike dobe Skype emelitere, mana ịchọghị ebe ị ga - ebudata dxva2.dll na ebe ị ga-e copyomi ya Skype enwetala ego.

Etu esi edozighi Ibupu ulo akwukwo dxva2.dll

N'ebe a, anyị ga-atụle naanị mgbazi nke njehie a maka Skype na Windows XP, ọ bụrụ na mberede na ị nwere otu nsogbu ahụ na OS ọhụụ ma ọ bụ na mmemme ọzọ, gaa na ngalaba ikpeazụ nke ntuziaka a.

Nke mbu, dika m kwuru n’elu, ekwesighi ime ihe iji budata dxva2.dll site na orntanetị ma obu komputa site na kọmputa ohuru nke Windows ohuru, ebe faịlụ a di na ndabara, kama idozi njehie ahu, i gha enweta naanị ozi na-ekwu. na "Ngwa ma ọ bụ ọbaakwụkwọ dxva2.dll abụghị ihe oyiyi Windows NT."

Iji wepu ozi njehie a "Etuchighi dxva2.dll n'ọbá akwụkwọ" na Windows XP, naanị soro usoro ndị a (echere m na i tinyela Windows XP SP3. Ọ bụrụ na i nwere ụdị nke mbụ, kwalite):

  1. Lelee na etinyere mmelite sistemu niile dị mkpa (wụnye nrụnye akpaka nke mmelite na Ogwe njikwa - mmelite akpaaka.
  2. Wụnye Windows Installer 4.5 idozi ihe sitere na weebụsaịtị Microsoft (usoro a adịchaghị mkpa, mana ọ gaghị abụ nke kachasị elu). Cannwere ike ibudata ya na ngalaba "Nbudata Windows Installer 4.5 na ibe //support.microsoft.com/en-us/kb/942288/en.
  3. Ibudata ma wụnye Microsoft .NET Framework 3.5 maka Windows XP, sikwa na weebụsaịtị Microsoft gọọmentị //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=21.
  4. Tinyegharịa kọmputa ahụ.

Mgbe emechara usoro ndị a na usoro akọwapụtara na sistemụ na-arụ ọrụ, Skype ga-amalite na-enweghị njehie n'ihi enweghị dxva2.dll faịlụ (ọ bụrụ na enwere nsogbu na mbido, jidekwa n'aka na etinyere DirectX na ndị ọkwọ ụgbọala kaadị vidiyo na sistemụ ahụ). Site n'ụzọ, ọbá akwụkwọ dxva2.dll n'onwe ya agaghị apụta na Windows XP, n'agbanyeghị eziokwu ahụ nke njehie ahụ.

Ozi ndị ọzọ: n’oge na-adịbeghị anya, ọ bịara nwee ike iji Skype na ntanetị na-enweghị itinye ya na kọmputa, ọ nwere ike ịbịa na aka ma ọ bụrụ na ọ nweghị ihe na-arụ ọrụ (ma ọ bụ na ị nwere ike ibudata ụdị ochie nke Skype, kpachara anya ma lelee faịlụ ndị ebudatara, dịka ọmụmaatụ, na Virustotal.com). Mana n’ozuzu, m ga-akwado ịtụgharị otu ihe ahụ na ụdị Windows nke oge a, ebe a ga-enwe ọtụtụ mmemme na-arụ nsogbu na XP n’oge.

Dxva2.dll na Windows 7, 8.1 na 10

Dxva2.dll faịlụ ahụ na ụdị Windows nso nso a dị na folda ahụ Windows / System32 naWindows / SysWOW64 dika ihe eji eme ya.

Y’oburu n’agha n’iru n’ozi n’egosi na faili a apughi, yabụ nsogbu a gha agha idozi ya site n’inyocha sitena ihe omuma nke sisitemu site na iji sfc / scannow iwu (n’ezie nye iwu a na ntinye iwu nke n’agha dika onye nchịkwa). Nwekwara ike ịchọta faịlụ a na folda C: Windows WinSxS site na ịchọ dxva.dll na faịlụ na ebe nchekwa.

Enwere m olileanya na usoro ndị a kọwara n’elu nyeere gị aka idozi nsogbu ahụ. Ọ bụrụ na ọ bụghị, dee, anyị ga-anwa ịkọpụta ya.

Pin
Send
Share
Send