Etu esi emeghe faịlụ HEIC (HEIF) na Windows (ma ọ bụ gbanwee HEIC na JPG)

Pin
Send
Share
Send

N'oge na-adịbeghị anya, ndị ọrụ malitere ịbịaru foto na HEIC / HEIF (Kachasị Nrụpụta Ihe Ntanetị ma ọ bụ Ọkpụkpọ) - iPhone ọhụrụ nwere iOS 11 site na ndabara ndabara na usoro a kama JPG, a na-atụ anya otu ihe ahụ na Android P. N'otu oge ahụ, na ndabara na Windows faịlụ ndị a anaghị emeghe.

Ntụziaka a kọwara otu esi emepe HEIC na Windows 10, 8, na Windows 7, yana otu esi agbanwe HEIC na JPG ma ọ bụ tọọ iPhone gị ka o wee chekwaa foto na usoro a maara. Ọzọkwa na njedebe nke ihe a bụ vidiyo ebe egosipụtara ihe niile dị n'elu.

Imepe HEIC na Windows 10

Bido na nsụgharị 1803 nke Windows 10, mgbe ị na-achọ imepe faịlụ HEIC site na ngwa foto ahụ, ọ na-enye nbudata codec dị mkpa site na ụlọ ahịa Windows na mgbe ịwụnye faịlụ ndị ahụ malitere imeghe, na obere mkpịsị aka na-egosi na Firefox maka foto n'ụdị a.

Agbanyeghị, enwere “Ma” - ụnyaahụ, mgbe m na-akwadebe akụkọ dị ugbu a, codecs dị n'ụlọ ahịa ahụ bụ n'efu. Ma taa, mgbe ị na-edekọ vidiyo na isiokwu a, ọ tụgharịrị na Microsoft chọrọ maka $ 2 maka ha.

Ọ bụrụ n’inweghị ọchịchọ pụrụ iche iji kwụọ ụgwọ codecs HEIC / HEIF, ana m akwado iji otu n’ime ụzọ akwụghị ụgwọ akọwara n'okpuru ka imepe foto ndị dị otú ahụ ma ọ bụ gbanwee ha na Jpeg. Ma eleghi anya Microsoft "ga - agbanwe obi ya" ka oge na-aga.

Etu ị ga-esi mepee ma ọ bụ gbanwee HEIC na Windows 10 (ụdị ọ bụla), 8 na Windows 7 n'efu

Onye nrụpụta CopyTrans webatara sọftụwia na-akwụghị ụgwọ nke jikọtara nkwado ọhụrụ HEIC na Windows - "" CopyTrans HEIC maka Windows ".

Mgbe emechara ihe omume a, obere mkpịsị aka maka foto na usoro HEIC ga-apụta na onye nyocha ahụ, yana ihe menu ọnọdụ "Gbanye Jpeg na CopyTrans" nke mepụtara otu faili a n'ụdị JPG na otu nchekwa ahụ na HEIC mbụ ahụ. Ndị na - ese foto ga - enwe ike imepe ụdị foto a.

Budata CopyTrans HEIC maka Windows n'efu na saịtị gọọmentị //www.copytrans.net/copytransheic/ (mgbe nrụnye, mgbe kpaliri ịmalitegharị kọmputa ahụ, jide n'aka na ị ga-eme ya).

Site na enwere ike dị elu, mmemme ndị a ma ama maka ikiri foto n'oge dị nso ga-amalite ịkwado usoro HEIC. N'oge a, o nwere ike ime ụdị XnView 2.4.2 ma dị ọhụụ mgbe ị na-etinye ngwa mgbakwunye ahụ //www.xnview.com/download/plugins/heif_x32.zip

Ọzọkwa, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ị nwere ike ịgbanwe HEIC na JPG n'ịntanetị, ọtụtụ ọrụ apụtalarị maka nke a, dịka ọmụmaatụ: //heictojpg.com/

Nịm usoro HEIC / JPG na iPhone

Ọ bụrụ na ịchọghị ka iPhone gị chekwaa foto ahụ na HEIC, mana ịchọrọ JPG oge niile, ịnwere ike ịhazi ya dịka ndị a:

  1. Gaa Ntọala - Igwefoto - Usoro.
  2. Kama ịrụ ọrụ dị elu, họrọ Kachasị dakọtara.

Ohere ọzọ: ị nwere ike ime ka ese foto na iPhone onwe ya ka echekwaa na HEIC, mana mgbe ebugharị ya site na eriri na kọmpụta, a na-agbanwegharị ya na JPG, gaa na Ntọala - Foto ma họrọ “Akpaghị aka” na ngalaba “Nyefee na Mac ma ọ bụ PC”. .

Ntụziaka vidiyo

Enwere m olileanya na ụzọ ndị e wepụtara ga-ezu. Ọ bụrụ na ihe anaghị arụpụta ma ọ bụ nwee ụdị ọrụ ọzọ maka ịrụ ọrụ na ụdị faịlụ a, hapụ okwu, m ga-anwa inyere aka.

Pin
Send
Share
Send