Etu esi ebudata Media Feature Pack

Pin
Send
Share
Send

Ntuziaka a kọwara etu esi ebudata ma wụnye Media Feature Pack maka Windows 10, 8.1, na Windows 7 x64 na x86, yana ihe ị ga - eme ma ọ bụrụ na etinyere Media Feature Pack.

Kedu ihe nke a bụ maka ya? - gamesfọdụ egwuregwu (dịka ọmụmaatụ, GTA 5) ma ọ bụ mmemme (iCloud na ndị ọzọ), mgbe ị na wụnye ma ọ bụ ịmalite, nwere ike igosipụta mkpa ịwụnye Media Feature Pack na enweghị ọnụnọ nke ihe ndị a na Windows agaghị arụ ọrụ.

Etu esi ebudata Media Feature Pack installer na ihe kpatara na etinyeghi ya

Imirikiti ndị ọrụ, chere ihu na njehie yana mkpa ịwụnye akụrụngwa Media Feature Pack, chọta ngwa ngwa ndị dị mkpa na saịtị ndị ọzọ ma ọ bụ na weebụsaịtị Microsoft. Budata Media Feature Pack ebe a (anaghị ebudata ya ruo mgbe ịgụrụ n'ihu):

  • //www.microsoft.com/en-us/software-download/mediafeaturepack - Media Feature Pack nke Windows 10
  • //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40744 - maka Windows 8.1
  • //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=16546 - maka Windows 7

Agbanyeghị, n'ọtụtụ oge, etinyere Media Feature Pack na komputa ahụ, na ntinye, ị ga-enweta ozi na-ekwupụta "Mmelite adịghị na kọmputa gị" ma ọ bụ njehie nke installerlone installerlone "Onye nrụpụta ahụ achọpụtala njehie 0x80096002" (koodu ndudue ndị ọzọ dịkwa mfe, dịka ọmụmaatụ 0x80004005 )

Nke bụ eziokwu bụ na ebumnuche ndị a bụ naanị maka mbipụta nke Windows N na KN (ma ọ bụ ole na ole nwere usoro dị otú ahụ). Na mbụ Home, Ọkachamara ma ọ bụ Enterprise version nke Windows 10, 8.1 na Windows 7, Media Feature Pack wuru na-arụ ọrụ, nwere nkwarụ. Enwere ike ịgbanwuo ya na-enweghị nbudata faịlụ ọ bụla ọzọ.

Otu esi eme ka Media Feature Pack dị na Windows 10, 8.1, na Windows 7

Ọ bụrụ na ụfọdụ mmemme ma ọ bụ egwuregwu chọrọ ka ịwụnye Media Feature Pack na mbipụta Windows nke oge niile, nke a na-apụtakarị na i nwere nkwarụ Multimedia na / ma ọ bụ Windows Media Player.

Iji mee ka ha nwee ike, soro usoro ndị a dị mfe:

  1. Mepee ogwe njikwa (na ụdị Windows niile enwere ike ịme nke a site na ọchụchọ, ma ọ bụ site na ịpị Win + R, pịnye njikwa na pịa Tinye).
  2. Mepee "Mmemme na atụmatụ".
  3. N'aka ekpe, họrọ "Gbanye ma ọ bụ gbanyụọ Windows atụmatụ."
  4. Gbanye ngwa mgbakwunye Media na Windows Media Player.
  5. Pịa Ọ dị mma ma chere maka nrụnye mpaghara iji mezue.

Mgbe nke ahụ gasị, a ga-etinye Media Media Pack Pack na kọmputa gị ma ọ bụ na laptọọpụ gị na GTA 5, iCloud, egwuregwu ọzọ ma ọ bụ mmemme agaghị achọ ya ọzọ.

Pin
Send
Share
Send