Samsung Flow - Ijikọ Galaxy Smartphones na Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Samsung Flow bụ ngwa ọrụ maka Samsung Galaxy smartphones na-enye gị ohere ijikọ ngwaọrụ mkpanaka gị na kọmputa ma ọ bụ laptọọpụ na Windows 10 site na Wi-Fi ma ọ bụ Bluetooth maka ikike ị nyefe faịlụ n'etiti PC na ekwentị, nata ma zipu ozi SMS, kpachara anya na ekwentị site na kọmputa na ndị ọzọ. ọrụ. A ga-atụle nke a na nyocha a.

Na mbu, edepụtara ihe dị iche iche na saịtị ahụ gbasara mmemme na-enye gị ohere ijikọ ekwentị gam akporo gị na kọmputa site na Wi-Fi maka ọrụ dị iche iche, ikekwe ha ga-abara gị uru: nnweta anya na ekwentị gị site na kọmputa gị na programmụ AirDroid na AirMore, na-eji ngwa Microsoft ziga SMS site na kọmputa gị. Etu esi ebufe ihe onyonyo site na ekwentị gam akporo na komputa nwere ikike ijikwa na ApowerMirror.

Ebe ị ga-ebudata Samsung Flow na otu esi ahalite njikọ

Iji jikọọ Samsung Galaxy na Windows 10 gị, ịkwesịrị ibu ụzọ budata Samsung Flow ngwa maka nke ọ bụla n'ime ha:

  • Maka gam akporo, sitere na ụlọ ahịa ngwa Play Store //play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.galaxycontinuity
  • Maka Windows 10 - si na Storelọ Ahịa Windows //www.microsoft.com/store/apps/9nblggh5gb0m

Mgbe ịbudatara ma wụnye ngwa, malite na ngwaọrụ abụọ ahụ, wee gbaa mbọ jikọọ na otu netwọkụ mpaghara (i.e. na otu ro-Wi ra Fi, PC nwekwara ike ijikọ site na eriri) ma ọ bụ jikọta site na Bluetooth.

Nzọụkwụ nhazi ọzọ nwere usoro ndị a:

  1. N ’ngwa ahụ dị na ekwentị gị, pịa“ bido ”, ma nabata usoro nkwekọrịta ikike.
  2. Ọ bụrụ na etinyere koodu PIN maka akaụntụ ahụ na kọmputa gị, a ga-agwa gị mee nke a na ngwa Windows 10 (site na ịpị bọtịnụ ị ga-aga na ntọala sistemụ maka ịtọ koodu PIN). Maka arụmọrụ bụ isi nke a bụ nhọrọ, ịnwere ike pịa “Skip”. Ọ bụrụ na ịchọrọ inwe ike iji ekwentị gị kpọghee kọmputa ahụ, tọọ koodu PIN ahụ, ma tinyechaa ya, pịa "ọ dị mma" na windo na-enye aka iji emeghe Samsung Flow.
  3. Ngwa dị na kọmpụta ahụ ga-achọ maka ngwaọrụ arụnyere Galaxy Flow, pịa na ngwaọrụ gị.
  4. Igodo ga-eme ka ịdebanye aha a na ngwaọrụ. Dị njikere na ọ dakọtara na ekwentị na kọmputa ahụ, pịa "OK" na ngwaọrụ abụọ ahụ.
  5. Mgbe obere oge gasịrị, ihe niile ga-adị njikere, na ekwentị ịkwesịrị ịnye ọtụtụ ikikere maka ngwa ahụ.

Nke a mezue ntọala nke ntọala, ị nwere ike ịmalite iji ya.

Etu esi eji Samsung Flow na atụmatụ ngwa

Ozugbo emepe ngwa ahụ, ma na ama ma na kọmputa na-ele ihe anya: ọ dị ka windo mkparịta ụka nke ị nwere ike izipu ozi ederede n'etiti ngwaọrụ (n'echiche m, ọ baghị uru) ma ọ bụ faịlụ (nke a bara uru karị).

Nyefe faịlị

Iji nyefee faịlụ site na kọmputa na ama, naanị ịdọrọ ya na windo ngwa. Iji zipu faịlụ site na ekwentị na kọmpụta ahụ, pịa akara ngosi "mpempe akwụkwọ" wee họrọ faịlụ achọrọ.

M banye n'ime nsogbu: n'ọnọdụ m, nnyefe faịlụ ahụ arụghị ọrụ n'ụzọ ọ bụla, n'agbanyeghị ma ahaziri m koodu PIN na usoro nke abụọ, olee otu m siri mee njikọ ahụ (site na igwefoto ma ọ bụ Wi-Fi Direct). Ọ bụ enweghị ike ịchọta ihe kpatara ya. Ikekwe nke a bụ n'ihi enweghị Bluetooth na PC ebe a nwalere ngwa ahụ.

Noma ọkwa, izipu SMS na ozi n’ime ndị ozi ozugbo

Ma ọkwa banyere ozi (yana ederede ha), leta, oku, na ọkwa ọrụ gam akporo ga-abịakwa na mpaghara ngosi Windows 10. Ọzọkwa, ọ bụrụ na ịnata SMS ma ọ bụ ozi na ozi, ịnwere ike izipụ nzaghachi ozugbo na ngosi.

Ọzọkwa, site na imeghe “tima Ọkwa” na ngwa Samsung Flow na kọmputa gị wee pịa ozi ahụ, ị ​​nwere ike mepee akwụkwọ ịkpọtụrụ otu onye ma dee ozi gị. Agbanyeghị, ọ bụghị ndị ozi niile ka akwadoro. Na nwute, ịnweghị ike ibido ozi na kọmputa site na kọmputa (a chọrọ ka enweta otu ozi site na kọntaktị na ngwa Samsung Flow na Windows 10).

Jikwaa Android site na PC na Samsung Flow

Ngwa Samsung Flow na-enye gị ohere igosipụta ihuenyo ekwentị gị na kọmpụta nke nwere iji njikwa aka na-ejikwa ya, a na-akwado ntinye keyboard. Iji malite ọrụ, pịa na “Smart View” akara ngosi

N'otu oge ahụ, ọ ga-ekwe omume ịmepụta nseta ihuenyo site na iji nchekwa na-akpaghị aka na kọmputa, dozie mkpebi ahụ (obere mkpebi, ọ ga-arụ ọrụ ngwa ngwa), ndepụta nke ngwa ndị ahọrọ maka mwepụta ngwa ngwa ha.

Na-emepe kọmputa nke nwere ama na akara aka, nyocha ihu ma obu iris scan

Ọ bụrụ n’agba nke abụọ nke ntọala ị mepụtara koodu PIN ma mee ka imeghe Samsung gị na-emeghe kọmputa gị, ị nwere ike jiri ekwentị gị kpọghee kọmputa gị. Iji mee nke a, na mgbakwunye, ị ga-emepe ntọala nke ngwa Samsung Flow, ihe "Ngwa Nchịkwa Ngwaọrụ", pịa akara ngosi ntọala maka komputa ma ọ bụ laptop na-ejikọ, wee kwupụta ụzọ nkwenye: ọ bụrụ na ị mee ka “imeghe dị mfe”, mgbe ahụ sistemụ ahụ ga-abanye na akpaghị aka, Ọ bụrụhaala na ekwentị akpọchiela n'ụzọ ọ bụla. Ọ bụrụ na agbanwuru Samsung Pass, mgbe ahụ, emepe emepe dịka data biometric (Mbipụta, irises, ihu).

Ọ dị m ka nke a: m na-agbanye kọmpụta ahụ, na-ewepụ ihuenyo nwere ọdịdị ala, hụ ihuenyo mkpọchi (otu ebe a na-abanye koodu paswọọdụ) ma ọ bụrụ na akpọchiri ekwentị, kọmputa ahụ ga-emeghe ozugbo (ọ bụrụ na ekwentị akpọchiri - kpaghee ya n'ụzọ ọ bụla )

Na mkpokọta, ọrụ ahụ na-arụ ọrụ, mana: mgbe ị gbanyere kọmputa, ngwa ahụ anaghị achọpụta kọntaktị na kọmputa ahụ mgbe niile, n'agbanyeghị eziokwu ahụ na ngwaọrụ abụọ jikọọ na netwọ Wi-Fi (ikekwe mgbe ijikọ site na Bluetooth ihe niile ga-adị mfe ma rụọ ọrụ nke ọma) ma, yabụ, Unkpọghe adighi arụ ọrụ, ọ ka bụ itinye koodu PIN ma ọ bụ paswọọdụ dịka ọ dị na mbụ.

Ozi ndi ozo

Ihe kachasị mkpa banyere iji Samsung Flow bụ ihe a ga-ahụ. Isi ihe ndi ozo gha enyere gi aka:

  • Ọ bụrụ na a na-eme njikọ ahụ site na Bluetooth, wee bido ebe nnweta ekwentị (ntụpọ dị ọkụ) na Galaxy gị, mgbe ahụ ị nwere ike ijikọ ya na-abanyeghị paswọọdụ site na ịpị bọtịnụ ahụ na ngwa Samsung Flow na kọmputa (nke anaghị arụ ọrụ na nseta ihuenyo m).
  • Na ntọala ngwa, ma na kọmpụta ma na ekwentị, ị nwere ike ịkọwapụta ọnọdụ maka ịchekwaa faịlụ a ebugharị.
  • N'ime ngwa dị na kọmputa gị, ịnwere ike iji gam akporo gam akporo tinye ihe nkesa na-emekọrịta ihe site na ịpị bọtịnụ dị na aka ekpe.

Enwere m olileanya maka ụfọdụ ndị nwere ekwentị nke ika a, nkuzi ahụ ga-aba uru, na mbufe faịlụ ga-arụ ọrụ nke ọma.

Pin
Send
Share
Send