Nweta ịbanye na gam akporo site na kọmputa dị na AirMore

Pin
Send
Share
Send

Nweta ime mmụọ na ịnweta igwe ama gam akporo site na kọmpụta ma ọ bụ laptọọpụ na-enweghị mkpa iji eriri USB jikọọ ngwaọrụ nwere ike ịdị oke mfe ma ngwa dị iche iche dị maka nke a. Otu n'ime ihe kachasị mma bụ AirMore, nke a ga-atụle na nyocha.

M ga-adọrọ uche gị tupu oge eruo na ngwa a bu n'uche maka ịnweta data niile na ekwentị (faịlụ, foto, egwu), na-eziga SMS site na kọmputa site na ekwentị gam akporo, ijikwa kọntaktị na ọrụ ndị yiri ya. Mana: wongaghị enwe ike igosipụta ihuenyo ngwaọrụ ahụ na nyocha ma jiri òké na-ejikwa ya, maka nke a ị nwere ike iji ngwaọrụ ndị ọzọ, dịka ọmụmaatụ, Apower Mirror.

Iji AirMore maka Nweta Accessweta na Nchịkwa gam akporo

AirMore bụ ngwa na-enye gị ohere ijikọ site na Wi-Fi na ngwaọrụ gam akporo gị ma nweta ohere dị na data niile dị na ya na iji ike izipu faịlụ n'etiti ngwaọrụ na atụmatụ ndị ọzọ bara uru. N'ọtụtụ ụzọ, ọ dị ka AirDroid a ma ama, mana ikekwe mmadụ ga-ahụ nhọrọ a ka ọ dị adaba.

Iji jiri ngwa ahụ, o zuru ezu ịgbaso usoro ndị dị n'okpuru (na usoro a ga-achọ ikike dị iche iche iji nweta ọrụ ekwentị):

  1. Ibudata ma wụnye ngwa AirMore na ngwaọrụ gam akporo gị //play.google.com/store/apps/details?id=com.airmore wee bido ya.
  2. Ekwentị gị na kọmputa gị (laptop) ga-ejikọ na otu netwọk Wi-Fi. Ọ bụrụ otu a, na ihe nchọgharị kọmputa gị, gaa na //web.airmore.com. A ga-egosipụta koodu QR na ibe ahụ.
  3. Pịa “i Scomi iji jikọọ” bọtịnụ ekwentị gị wee nyocha.
  4. N'ihi nke a, njikọ ahụ ga-eme, na windo ihe nchọgharị ị ga-ahụ ozi banyere ama gị, yana ụdị desktọọpụ nwere akara ngosi na-enye gị ohere ịnweta data na omume dị iche iche.

Njikwa ama na ngwa

O di nwute, n’oge edere, AirMore enweghi nkwado maka asusu Russia, otu o sila dị, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ọrụ niile bara uru. Aga m edepụta atụmatụ njikwa njiri anya ndị dịnụ:

  • Faịlị - Nweta ohere dị na faịlị na folda na gam akporo site n’iji ibudata ha na kọmputa ma ọ bụ, n’aka nke ọzọ, ziga site na kọmputa na ekwentị. Ihichapụ faịlụ na nchekwa, na-emepụta nchekwa na-dịkwa. Iji zipụ, ịnwere ike ịdọrọ faịlị ahụ na desktọpụ gaa na folda achọrọ. Ka ibudata - kaa faịlụ ma ọ bụ nchekwa ma pịa akara ngosi akụ n’akụkụ ya. A na-ebudata folda site na ekwentị na kọmputa dịka ebe nchekwa ZIP.
  • Foto, Egwu, Vidiyo - nnweta onyonyo na onyonyo ndi ozo, egwu, vidiyo nwere ike ibughari n’etiti ngwaọrụ, ka ilele na ige nti na komputa.
  • Ozi - ohere maka ozi SMS. Site n’ikike igha ma zipu ha na komputa. Site n'ozi ọhụrụ, egosiputara ihe nchọgharị na ihe omuma ya na ihe mgbakwunye ya. O nwekwara ike idiri gi ut o: Otu esi eziga SMS site na ekwenti na Windows 10.
  • Ntughari - Ọrụ nke igosipụta ihuenyo gam akporo na kọmputa. O bu ihe nwute, n’enweghi ike ijikwa. Mana enwere ike ịmepụta nseta ihuenyo ma chekwaa kọmputa gi ozugbo.
  • Ndi ana-akpo - nnweta na kọntaktị nwere ike idezi ha.
  • Clipboard - Akara nke n’eme ka igbanwe uzo ihe n’agbata komputa na gam akporo.

Ọ bụghị ọtụtụ, mana maka ọtụtụ ndị ọrụ nkịtị, echere m na ọ ga-ezu.

Ọzọkwa, ọ bụrụ na inyocha akụkụ "More" na ngwa ahụ na ama n'onwe ya, ị ga-ahụ ọtụtụ ọrụ ndị ọzọ. N'ime ndị na-atọ ụtọ - Hotspot maka ikesa Wi-Fi site na ekwentị (mana enwere ike ịme nke a na-enweghị ngwa, lee Otu esi ekesa Internetntanetị site na Wi-Fi na gam akporo), yana ihe "Nyefee ekwentị", nke na-enye gị ohere iji ihe ọzọ gbanwere data Wi-Fi. Ekwentị nwekwara arụnyere ngwa AirMore.

N'ihi ya: itinye ngwa a na ọrụ enyere ọfụma yana ọfụma. Agbanyeghị, amabeghị etu esi ebufee data ahụ. O doro anya na nnyefe faịlụ n'etiti ngwaọrụ na-ewere ọnọdụ ozugbo na netwọk mpaghara, mana n'otu oge ahụ, sava mmepe na-esonye na mgbanwe ma ọ bụ nkwado nke njikọ ahụ. Kedu nke nwere ike ị nweghị nchekwa.

Pin
Send
Share
Send