Etu esi emeghe faịlụ zip na iPhone

Pin
Send
Share
Send


Na sistemụ na-arụ ọrụ na iPhone, onye ọrụ nwere ike ịchọrọ ịmekọrịta faịlụ nke ụdị dị iche iche, gụnyere ZIP, usoro a ma ama maka ịchekwa na mkpokọta data. Ma taa, anyị ga-ele anya ka esi emeghe ya.

Mepee faịlụ ZIP na iPhone

You nwere ike ịtọpụ faịlụ ZIP site na iji mmemme pụrụ iche mepee ihe ndị e dere na ya. Ọzọkwa, enwere otu ihe atụ ọkọlọtọ nke Apple na ọtụtụ ndị njikwa faili ọzọ enwere ike ibudata na Storelọ Ahịa App n'oge ọ bụla.

Gụkwuo: Ndị na-ahụ maka faịlụ maka iPhone

Usoro 1: Faịlị Ngwa

Na iOS 11, Apple mepụtara otu ngwa dị oke mkpa - Faịlụ. Ngwá ọrụ a bụ onye njikwa faịlụ maka ịchekwa na ilele akwụkwọ na faịlụ mgbasa ozi nke usoro dị iche iche. Karịsịa, ọ gaghị esiri ike mkpebi a iji mepee ebe a na-edebe ZIP.

  1. N'ọnọdụ anyị, ebudatara faịlụ zip ahụ na ihe nchọgharị Google Chrome. Mgbe emechara nbudata ahụ, na ala nke mpio ahụ, họrọ bọtịnụ Mepee n'ime.
  2. Ọzọ menu ga-apụta na ihuenyo, nke ị ga-ahọrọ Faịlị.
  3. Ezipụta ebe njedebe maka ebe a ga-echekwa faịlụ ZIP, wee pịa bọtịnụ ahụ n'akụkụ aka nri elu Tinye.
  4. Mepee ngwa ma họrọ akwụkwọ echekwara na mbụ.
  5. Iji mepee ebe ochie a, pịa bọtịnụ dị n'okpuru Lee Ọdịnaya. N’oge ọzọ, a ga-emeghe ihe.

Usoro 2: Akwụkwọ

Ọ bụrụ na anyị na-ekwu maka ụzọ ndị ọzọ maka ịrụ ọrụ na ihe ndekọ ZIP, ọ bara uru ikwu banyere ngwa Documents, nke bụ njikwa faịlụ arụmọrụ nwere ihe nchọgharị wuru, ikike ibudata akwụkwọ site na isi mmalite dị iche iche, na nkwado maka nnukwu ndepụta nke usoro.

Download Dọkụmentị

  1. Ikwesiri ibudata dọkụmentị n'efu na Storelọ Ahịa Ngwa.
  2. N'ọnọdụ anyị, ebudatara zip faịlụ ahụ na ihe nchọgharị Google Chrome. Na ala nke mpio ahụ, họrọ bọtịnụ "Mepee na ..."ma "Detuo na dọkụmentị".
  3. N’oge na-esote, Ihe Odide ga-ebido na iPhone. Ozi pụtara na enyo ahụ na mbubata mbubata ihe ndekọ ZIP nke ọma. Pịa bọtịnụ Ọ dị mma.
  4. Na ngwa ahụ n'onwe ya, họrọ aha faịlụ ebudatara ebudatara. Ihe omume a na –emeghe ya ozugbo site na i copomi ihe dị n’ime ya n’akụkụ ya.
  5. Ugbu a faịlụ ndị ahụ na - enweghị akwụkwọ dị maka nlele - naanị họrọ akwụkwọ, emesia ọ ga - emepe ozugbo na Akwụkwọ.

Jiri ngwa abụọ ahụ rụọ ọrụ iji mepee ebe nchekwa faịlụ ZIP na ọtụtụ faịlụ ndị ọzọ.

Pin
Send
Share
Send