HDMI na USB: kedu ihe iche iche

Pin
Send
Share
Send

Ndị ọrụ kọmputa niile maara na ọnụnọ nke njikọta abụọ maka mgbasa ozi nchekwa - HDMI na USB, mana ọ bụghị mmadụ niile maara ihe dị iche na USB na HDMI.

Gịnị bụ USB na HDMI

Nkọwapụta Mgbasa Ozi Multimedia High-Definition (HDMI) bụ ntanetị maka ịfefe ozi mgbasa ozi dị elu. Ejiri HDMI nyefee vidiyo vidiyo dị elu yana akara ụda dijitalụ na ọnụọgụ ọnụọgụ ọwa dị mkpa ka echedoro ya site na yingomi. Ejiri HDMI njikọ ya na-ekesa vidiyo dijitalụ na sịnịma ọdịyo na-enweghị eriri, yabụ ịnwere ike ijikọ eriri si na TV ma ọ bụ kaadị vidiyo kọmputa nke onwe ya na njikọta a. Nyefee ozi site na otu usoro gaa na ọzọ site na HDMI agaghị ekwe omume na enweghị software pụrụ iche, n'adịghị ka USB.

-

Ejiri eriri USB jikọọ mgbasa ozi nchekwa mpaghara na agbaghị ọsọ. USB flash draịva na ndị ọzọ nchekwa nchekwa nwere faịlụ mgbasa ozi jikọọ. Ihe ngosi USB di na kọmputa bu onyunyo gburugburu, triangle ma obu akuku na akuku akuku osisi.

-

Tebụl: Tụnyere nke Teknụzụ Nyefe Ozi

ParamitaHDMIUSB
Ọnụego data4,9 - 48 Gb / s5-20 Gbit / s
Ngwaọrụ akwadoroIgwe onyonyo, kaadị vidiyodraịva draịva, draịvụ draịva, nchekwa data ndị ọzọ
Gịnị ka ọ bụ maka ya?maka ịnyefe ihe onyonyo na ụdaụdị data niile

A na-eji uzo abuo a bufee dijitalụ karia ozi analog. Isi ihe dị iche bụ na ọsọ nke nhazi data yana na ngwaọrụ enwere ike ijikọ ya na otu ma ọ bụ njikọ ọzọ.

Pin
Send
Share
Send