Wepu iPhone Ringtone

Pin
Send
Share
Send

Ndị ọrụ na-edobe egwu dị iche iche ma ọ bụ ụda dị iche iche na oku nke ekwentị ha. Mkpọrọ ndị na-ebudata ụda na iPhone dị mfe ihichapụ ma ọ bụ gbanwere ndị ọzọ site na mmemme ụfọdụ na kọmputa gị.

Wepu iPhone Ringtone

Wepu abụ olu ụtọ na ndepụta dịnụ naanị ka eji kọmputa na sọftụwia dịka iTunes na iTools. N'ihe banyere ụdaolu ụda oku, aga-eji ndị ọzọ dochie ya.

Gụọ kwa:
Otu esi tinye ụda na iTunes
Etu esi edobe ụdaolu na iPhone

Nke 1: iTunes

Site na iji usoro ọkọlọtọ a, ọ dabara adaba iji jikwaa faịlụ ebudatara na iPhone. iTunes bụ n'efu ma nwee asụsụ Russia. Ka ihichapụ abụ olu ụtọ, onye ọrụ ga-achọ naanị Lightning / USB USB iji jikọọ na PC.

Hụ kwa: Otu esi eji iTunes

  1. Jikọọ iPhone gị na kọmputa gị wee mepee iTunes.
  2. Pịa akara ngosi iPhone ejikọtara.
  3. Na ngalaba "Isi okwu" chọta ihe "Nhọrọ". N'ebe a, ịchọrọ ịlele igbe dị n'akụkụ Jiri aka na egwu vidiyo ". Pịa Mmekọrịta ịchekwaa ntọala ahụ.
  4. Ugbu a gaa na ngalaba .Da, ebe a ga-egosipụta ụdaolu niile na iPhone a. Pịa aka na ụdaolu nke ịchọrọ ihichapụ. Na menu nke mepere, pịa Wepụ n'ọbá akwụkwọ. Wee gosipụta nhọrọ gị site na ịpị Mmekọrịta.

Ọ bụrụ na ịnweghị iwepu ụdaolu site na iTunes, mgbe ahụ ọ yikarịrị ị wụnye ụdaolu site na ngwa nke atọ. Iji maa atụ, iTools ma ọ bụ iFunBox. N'okwu a, mee mwepụ na mmemme ndị a.

Hụ kwa: Otu esi etinye egwu na kọmputa na iTunes

Nke 2: iTools

iTools - ụdị mmemme na mmemme iTunes, gụnyere ọrụ niile dị ezigbo mkpa. Gụnyere ikike ịdọrọ na ịtọ ụdaolu maka iPhone. Ọ na-atọghata usoro ndekọ aka nke ngwaọrụ ahụ na-akwado.

Gụọ kwa:
Otu esi eji iTools
Otu esi agbanwe asụsụ na iTools

  1. Jikọọ smartphone gị na kọmputa gị, budata ma mepee iTools.
  2. Gaa na ngalaba "Egwu" - "Uda ụda" na menu n'aka ekpe.
  3. Lelee igbe dị n'akụkụ ụdaolu ịchọrọ iwepu, wee pịa Hichapụ.
  4. Kwenye na iwepu site na ịpị Ọ dị mma.

Gụọ kwa:
iTools ahụghị iPhone: ihe bụ isi kpatara nsogbu ahụ
Ihe ị ga - eme ma ọ bụrụ na iPhone na - efu ụda

Ọkpụkpọ ụdaolu

A gaghị ehicha ụdaolu ndị etinyere na iPhone na-emebu site na iji iTunes ma ọ bụ iTools. Iji mee nke a, ekwentị ga-atụbasị, ya bụ, hacked. Anyị na-adụ gị ọdụ ka ị ghara iji usoro a - ọ dị mfe ịgbanwe ụdaolu site na iji mmemme na PC gị, ma ọ bụ zụta egwu na Storelọ Ahịa Ngwa. Na mgbakwunye, ịnwere ike ịgbanye ọnọdụ ịgbachi nkịtị. Mgbe ahụ, mgbe ị na-akpọ, onye ọrụ ga-anụ naanị mkpọtụ. Emere nke a site na ịwụnye ngbanwe pụrụ iche n'ọnọdụ akọwapụtara.

A na-ahazikwa ọnọdụ ịgbachi nkịtị. Iji maa atụ, gbanye ụda mgbe ị na-akpọ oku.

  1. Mepee "Ntọala" IPhone.
  2. Gaa na ngalaba .Da.
  3. Na paragraf Mgbada Họrọ ntọala kwesịrị ekwesị maka gị.

Hụ kwa: Esi gbanye ọkụ mgbe ị na-akpọ iPhone

Wepu ụdaolu sitere na iPhone ka enyere ya naanị site na kọmputa na ụfọdụ sọftụwia. Nweghị ike iwepụ ụdaolu ndị a na-akpọbu na ekwentị gị, naanị ihe ị ga - agbanwe bụ ka ndị ọzọ.

Pin
Send
Share
Send